Party

Nu gör sig TG i ordning för att göra lite oreda på stan. Förra helgen slog vi rekord. Vi hade efterfest (som vanligt) och kunde gå och lägga oss först vid 11.30 dagen efter. De sista gick 18.30 på kvällen efter. Våra fester börjar få ett rykte om sig. Det hände en hel del och givetvis vill vi dela med oss men vi kan inte på grund av censuren som vi måste följa! Frågan är om vi kan leva upp till förra helgen! Vi planerar inte - det blir roligare så. En sak vet vi i alla fall och det är ett rekord som kommer att bli svårt att slå!

TG

Fullt upp!

Igår var Annas pappa här och bjöd oss på restaurang! Åh, härligt med lite lyxigare mat som omväxling! Mums! Och tack pappa!
Idag har det varit fullt upp. Skola och julshopping. Misstänker dock att vi börjar tappa formen lite... Efter ett par timmar i stan är vi alltid HELT slut och släpar oss hem. Vi som annars är experter på shopping! Vi skyller på vintermörkret och kommer snart igen :)
Nu ska vi snart äta mat och kakorna vi köpte med oss hem! Sedan blir det något vi längtat efter... Gränsbevakarna USA! Hahaha!

TG

Besök!

Hej! Annas pappa ringde alldeles nyss och berättade att han har vägarna förbi Kalmar i kväll och ville bjuda oss på middag! När man lever på pasta och ris så tackar man inte nej till det! Åh, härligt det ska bli att få ordentlig mat i magen! Vi får försöka hålla oss tills dess så vi är riktigt hungriga ;)

TG

vad hände egentligen?

Både jag och JP har lärt oss att man ska visa respekt för de som är äldre. Så är det tydligen inte för alla. Vi satt precis och pratade om när våra skolor blev 1-9 istället för 1-6. Vi gick typ i femman och kommer ihåg hur vi var livrädda för niorna, verkligen LIVRÄDDA. Men sedan när vi själva gick i nian, då vad det något som gått snett! Alla som var yngre var kaxiga mot oss, när de egentligen borde vara lika rädda som vi var i den åldern. Inte för att vi var något att vara rädda för, men det hör liksom till!
Summa kardemumma kom vi fram till att någon gång på sent 80- till tidigt 90-tal gick något fel... Vi vet inte vad, men något var det!
Någon som vet?

TG

Namnsdag!

Idag har jag och alla andra Annor namnsdag! Jag brukar komma ihåg det, men inte fira. Men idag har det minsann firats! Jag varnade först brutalt av att pappa ringde kl 10.15. Jag vet att man borde vara uppe då, men det var inte jag. Tack i alla fall pappa. Sedan, när JP kom hem fick jag ett MYCKET bättre uppvaknande. Ett supergulligt sms och nyköpt, nybakat bröd!

Det är SÅ det ska gå till! JP är BÄST!


TG

Bowling

TG funderar på en bowlingrunda idag. Kan bli intressant! Vi har inte helt bestämt oss, det hade varit roligare med mer folk men vi kan inte enas om vem vi ska bjuda med. Vi har en gemensam kombo på två personer vi kan tänka oss att bjuda men precis när vi ska göra det så mesar vi ur. Just i den här situationen så är vi inte så tough som vi försöker säga!

TG

Skönheten & Tråkmånsen

 




Så här kan det inte gå till! Anna och jag pratade för ett tag sedan att i par är det oftast tjejen som är snyggare än killen (kan bero på att det finns fler snygga tjejer). Varför nöjer man sig med en loser? Det här tar ju priset! Ok Erika har väl sin charm MEN hon var inte rolig i Idol. Hon var tråkig! Hon var en sådan balladtjej och hur mycket karisma har dem? Rabih, vad tänkte du? Skulle du dumpa din tjej kunde du väl gjort det för mig!!

TG


Bästa roomien




Bästa roomien är definitivt snygg-Anna! Jag har tentaskrivning som Anna hjälpt mig med och efter lite sömn i natt så går jag upp för att fortsätta skriva och möts av framdukad "frukost" och en lapp! En lapp gör verkligen så mycket! Anna är givetvis bästa roomien för en massa annat också men den listan kan bli lång! Hon är verkligen min BFF! Älskar henne! TACK! Hon är bäst ingen protest!


TG

Känslofyllt

Programmet som får känslorna att svalla över, först av förtvivlan sen ena sekunden av glädje för att i nästa sekund bytas ut mot kokande ilska för att man sen snabbt blir rörd och sen till slut hoppar och sjunger man för att det är så fantastikst! Programmet jag pratar om är inte "På Spåret" utan IDOL! Både Anna och jag bär på så många känslor efter kvällens första del! Fast nu är jag alldeles för glad för att uttrycka min missnöjdhet och anledningen stavas W E S T L I F E ! Det var det boybandet jag föll för och som jag fortfarande håller kvar i! När de kom upp på scenen så exploderade det! Vi gungade med i takt och "sjöng" använde tändare för att skapa stämmning och när de river av en uptempo låt så ställer vi oss upp och hoppar med! Kvällens räddning är WESTLIFE!

Kuriosa: när jag såg de live så var det just på den scenen! Kändes som att man var back haha!



TG


35 minuter

Var uppe i ottan idag för hade föreläsning på morgonen! Efter ungefär 35 minuter säger läraren att det får vara bra där för att han har "ont i halsen". Ja men man tackar! Hade jag vetat det här hade jag lätt tagit mig en provisorisk sovmorgon!

TG


Stress stress stress

Hemtenta! 5 frågor! 3 1/2 dag! Det är det jag har att jobba med! På 2 dagar har jag fått ihop 2 frågor med lite smårättning kvar! Stressen imorgon när jag tvingas svara på 3 frågor! Lördagen ska användas för det pillet som alltid blir över och så klart - uppladdningen inför kvällen!

TG


Halloween

Jag vet att detta är LIIITE sent men wtf! Jag tittar på Ellen DeGeeneres och det är Halloween-avsnittet och då undrar jag varför vi inte har Halloween i Sverige. Vi har väl något som försöker bli Halloween men det är ju bara mesigt vi måste ha som USA och go all out! Skulle vi haft Halloween skulle nog Annas hår sett ut något såhär



TG


BÄSTA julklappstipset

Anna och jag funderade på vad vi ska köpa till alla i julklapp. Den vi helst vill köpa till är till oss själva så bli inte förvånade om det ligger ett berg med julklappar med våra namn på under granen med en mystisk avsändare! För att det ska bli verklighet så kom vi på idén att köpa alla våra julklappar till nära och kära på Rusta, ÖoB eller någon annan tacky affär. Sen så pimpar vi sakerna och får de att se mer exklusiva ut (om nu det är möjligt). Vad tror ni om den idén? Vi tror benhårt på det här!

TG


Glass i stora lass

Vi var i valet och kvalet om vi skulle köpa glass eller inte. Vi ville ha men vi borde inte... Det var ungefär så vår diskussion lät, det hela slutade med att Anna slängde sig på cykeln till Maxi, 10 minuter till stängning. Innan hon stack så sa hon "jag tar ett litet paket annars äter vi bara i veckan". Smart tänkt! När hon kom hem hade hon följande med sig:

GLASS

T R E liter glass! Nog för att där är ett litet...förlåt...två små paket med i bilden men det gör inte rättvisa för hennes kommentar! TG <3 Glass helt enkelt!

TG


Julkalendern

Idag är det 1 december - grattis alla december-lovers! Anna och jag har vuxit upp från julkalendern som visas på tv men det finns tre julkalendrar man aldrig glömmer och som är outstanding; Sunes jul, Jul i Kapernaum och Mysteriet på Greveholm. Vi drar till med en gammal dänga och helt enkelt säger att det var bättre förr! Detta året har vi därför bestämt oss för att varje dag titta på ett avsnitt av Sunes jul enda fram till julafton istället för tramset public service visar!

TG


Bättre sent än aldrig

JP har varit superlycklig ända sedan Ola vann körslaget. Den kvällen borde två blogginlägg gjorts:

1. Woohoo! Ola vann, så sjukt bra! Och välförtjänt... Stefans kör borde inte ens varit i finalen. Heja Ola! Grattis grattis!

2. TACK till familj, vänner och alla som jag känner för alla röster. Jag är övertygad om att det var det som gav Ola och hans kör segern. Utan er hade det aldrig gått.


Så, nu var det gjort :)

TG

RSS 2.0