Ikväll har jag hånglat med Daniel da Silva!

Ikväll har jag hånglat med Daniel da Silva!


It's official Höganäs är en stad utan f...

It's official Höganäs är en stad utan för mycket håll igång. Igår satte vi oss tre stycken i bilen vid halv elva för att hyra film. Det gick inte att få tag i en hyrfilm någonstans, allt var stängt! Där det var öppet (Statoil) fanns bara köpfilm. Illa! Vi kräver en förändring. Nu i valdagarna, vilket parti tar upp frågan om att förlänga videobutikers öppettider?!


Ambulans från frisören!

Igår var jag efter flera ombokningar äntligen hos frisören för att fixa mitt hår som jag inte gjort sedan i januari. Det hela slutar inte som jag tänkt mig. När frisören precis gjort den sista folieslingan i håret så börjar mitt helvete. Tänk er själva att se ut såhär (minus hennes min och ögon för hon ser ju bara creepy/äcklig ut).




Jag orkar inte dra hela historian här men jag blir illamående, svimmar nästan av, faller ihop på golvet och tappar känslen i större delen av kroppen. De ringer efter en ambulans och jag blir körd till akuten. Herregud!!!





Jag har aldrig åkt ambulans i hela mitt liv, synd bara att jag under tiden inte riktigt var vid medvetande om vad som hände. Det ska definitivt upp på min meritlista. Jag vill tillägga att jag inte är någon som gnäller när jag har ont eller är sjuk men det här var lite att ta i tycker jag! Ett mellanting hade suttit fint!


En liten aptitretare. Oj oj oj om ni bara ...

En liten aptitretare. Oj oj oj om ni bara visse om vår fest igår! Vi fick med allt från feber till gos med glasögonfodral till pompoms till däckning till att vuxna var med till promenad till cowboyhatt till klo från en "gosedjursspelmaskin" till TG! Alla intryck har inte samlat sig men de starkaste av de som gjort det är inte lätta att återskapa. Jag ska rådfråga med min kompanjon om vad vi ska dela med oss av!


Idag är min mobil för snabb för mig! Fl...

Idag är min mobil för snabb för mig! Flera gånger idag har jag tryckt på någon typ av snabbknapp så att mina sms skickas iväg ofullständiga. Ännu värre är att jag idag också skickat iväg pinsamma sms till två personer som jag inte har en aning om varför jag har deras nummer! Rensning i kontaktlistan ja visst!


Vi har shoppat loss på BR - varsin stor på...

20100901535 (MMS)

Vi har shoppat loss på BR - varsin stor påse blev det!


RSS 2.0