Björne och Uffe

Det finns två (och två substitut) nya män i våra liv! Jag har haft ett, rent ut sagt, helvete med min förra mobil och turerna har varit många. För att göra en lång historia kort så har jag velat ha en ny mobil och äntligen så har jag en! Jag är sååå nöjd! Ni vet hur försäljare är och innan vi hade lämnat Telenor butiken så hade Anna också en ny mobil. Vi har döpt våra nya mobiler till Björn och Ulf men de kallas för Björne och Uffe! Försäljarna i butiken hette det och vi ville hedra dem haha! Jag tror att de är mest nöjda med att vi inte kommer återkomma till butiken igen (som jag sa har jag haft problem och på grund av det har vi gjort ett besök där nästan dagligen). Fast om de tror att de kommer slippa oss så tror de FEL! De ska bli våra <3

TG


Anna är i farten

Anna har så många bollar i luften att jag är full av förundran över hur hon får något gjort under dagarna! Hon är duktig som har tagit tag i bloggandet, vi behöver en kick i baken!

Jag har inte hittat mig en ny man! Det är nog bra att jag ska åka iväg på resa för jag är lika nyfiken som er på vem den här mysterious man kan vara! Oroa dig inte Anna, du kommer inte hamna i någon snö! På tal om män så har Anna hittat en man - och detta är på riktigt! Varför skulle hon annars ha en bild på honom på både sin mobil OCH sin dator?

Kan inget annat än att instämma med Anna att det är säkrast för er att rösta på OLA i mello! Jag får återkomma med hur jag vill att utgången ska bli! Jag vill inte att han ska vinna Melodifestivalen och sen göra bort sig i Eurovision, då är det bättre att han blir en stark tvåa här i Sverige! För att inte vara partisk så vill jag höra alla bidrag innan jag bestämmer mig!

Nu ska jag göra Anna sällskap och trösta henne, mitt plugg stod nämligen i vägen för att gå ut ikväll! Jag fick följande pepp-sms och det gör det ännu svårare att säga nej:

Ska du rida på din häst,
eller gå på fest!
Du fest ratar,
därför jag tjatar!
Du borde inte krångla,
ikväll kan du få hångla!
Melle är min största skräck,
han tycker att jag liknar Shrek.
Nej, honom får du inte ta,
det är Allan du ska ha!
Du kommer få många rosor,
Allan vill se dina trosor.
Så peppa till dig nu kvinna,
vi kan fortfarande hinna!
Dusch, en outfit och lite smink,
sen är vi redo för fest och drink!
Det blir en kväll med dans
och kanske romans!
Vi kommer få det så kul,
behöver inte festa igen fram till jul!
TG är bäst,
nu blir det fest,
ingen protest!

TG


Mobil-Bloggar!

Hej! Nu sitter jag och JP på hennes skola och pluggar! Eller ok, JP pluggar och jag bloggar ;)
Tänkte att jag var tvungen att prova på det här med att mobilblogga! Än så länge går det ju bra!
Efter att vi är klara här så ska vi hämta ut JPs mobil och förhoppningsvis kunna byta den till en annan. Håll tummarna!

TG

Ps. Viktigt! Idag är det Olas födelsedag - ni kan gratulera honom vis JP ;)

Skärpning!

Nu har vi varit dåliga... Vi vet att vi sa att det skulle bli skärpning med bloggen sedan vi kom tillbaka, men ingen av oss har riktigt orkat ta tag i det! MEN (det finns ett men) nu får det bli skärpning.

Det har inte hänt så mycket sedan vi kom tillbaka, det har blivit mycket plugg och mindre fest än vanligt. Det får det också bli ändring på.

JP har förstås hittat sig en ny man vars namn jag inte tänker nämna med risk för att bli utslängd i snökaoset. Men om ett par veckor åker hon på semester och lämnar mig ensam en vecka, så då kanske jag kan avslöja det ;)
Inte bara får jag sitta själv en vecka (vem är ensam och övergiven nu, va?) utan hon missar även årets största TV-händelse Mello-finalen! Katastrof!

Jag kan också avslöja för alla förväntansfulla att JP tyvärr inte kom med i "Dating in the dark" trots att jag skrev en lysande ansökan!

Fisk-puss!
Vi hörs snart igen!
Pussar och kramar!
// TG

Ps. Glöm inte att JPs man Ola är med i mello - rösta, rösta!

RSS 2.0