Nattens problem!

Anna anklagar mig för att vara en hjärtekrossare!!! Galet! Vad har hänt med Anna och var kommer hennes taskiga kommentarer ifrån? Ja det kan man undra men jag rycker mer på axlarna och tar det som en komplimang! För att försöka hålla sig själv rentvådd brukar man skylla på andra och det kanske är just det Anna gör för att slippa dåligt samvete och sova gott i natt!

För övrigt HUR gött var det inte att Erika åkte ur IDOL?! I Kalmar jublades det för fullt! Vi var rätt så nervösa ett tag att Eddie och Rabih skulle mötas i en duell - det hade inte uppskattats!

Frågade precis Anna "vad ska vi mer skriva?" svaret blev "att du är så jävla snygg!"
Fine - jag är så jävla snygg!



TG

Pojkvänner - läs!

Ett shout out till våra framtida pojkvänner - fria ALDRIG på ett offentligt ställe som typ i IDOL, direktsändning. Nog sagt om men det var roligt att tjejen sa ja. Nu back till IDOL och min man! Parentes, Rabihs leende får lov att fria till mig i direktsändning!
TG

Stress och press!

Aaah! Så går det när man läser dubbla kurser och inte kan planera. Jag har tre tentor på en vecka och smälter snart ihop till en liten pöl. Gulle-JP har varit och handlat mat inför helgen.
Nu går vi i ide!

TG

Fina fräcka flickor!

Klockan är 01:43 och vi sitter och studerar - duktiga flickor! När klockan har passerat halv två snåret kan man behöva en liten kick för att orka ett litet tag till och den här idén fick vi från ett av våra arbeten. Jag berättade för Anna att en av Litauens viktigaste exportvaror är frukt och grönt (de övriga är kemiska produkter och mineralolja - hoppas de inte mixas!). För att fira det valde Anna att spela upp Chiquita sången! DET var INTE vår energikick utan det var följande klipp:




Titta, njut och minns tillbaka!

TG

Vilken vän!

Söte göte



När man har kört fast i plugget så är det banne mej skönt att ha en egen liten hejarklack! Detta var min ramsa:


JP du är så bra

klapp klapp klapp

du har pluggat hela dan

klapp klapp klapp

JP du är bäst

klapp klapp klapp

duktigare än en häst

klapp klapp klapp


TG


Plugg med störningar!

Jag sitter i köket med Ruby (min dator) och Anna sitter i soffan med sin namnlöse dator (tror den är namnlös i alla fall) och vi pluggar och energin i lägenheten är kanske inte på topp! Det är kallt och ruggigt och vi vill helst ha en massa pengar så vi kan köpa en sista minuten resa till något varmt ställe där vi kan sola och (föräldrar läs inte nästa tre ord) ragga och supa! Den resan ligger långt fram i tiden!

Vi får helt enkelt planera event som ligger närmre i tiden som nyår! Vad ska vi göra?! Allvarligt det känns som att det snart är dags att planera! OMG! Jag kan med hjälp av en vän minska möjligheterna till fyra förslag:

     1. Repris av i fjol; laga god middag, ha det trevligt och sen se vad som händer mest troligt göra Helsingborg osäkert! Det lockar inte så mycket men eftersom vi alla är där så sällan nu för tiden så är det en viss charm i det ändå.
     2. Hemmafest med tema
     3. Sitta i myskläder och äta chips, kakor, glass, godis och lyssna på "ring klocka ring" och efter det kolla raketerna
     4. Slinka in på någon annans fest

Nyår förra året!



Vi borde lämna planerna till någon annan men det är så mycket roligare att tänka på det än det jag borde göra! Back to work - 10 pages to go!

TG


Go morron!

Här i Kalmar är vi i uppe med tuppen! Kanske inte tuppen men i alla fall med gåsen, ifall den sover längre ;) Idag har vi en spännande dag framför oss - plugg, plugg och åter plugg! Så blir det när man planerar bra men inte håller sig till planen! Igår när disciplinen saknades så begav vi oss till IKEA och inhandlade lite mysfaktor saker till lägenheten! Vi har bott in lägenheten i två månader så nu köpte vi det som vi har saknat - lampor! Vi är galet nöjda, vår lägenhet har blivit ett hem! (Bilder kommer inom kort!) Ni är alla välkomna på ett visit! Anytime!

TG


Extra extra read all about it!!!

Jaha här hade jag tänkt komma med värsta nyheten men så läste jag Annas tips så jag får väl nöja mig med följande...

Jag har funnit mig en man och allt jag kan säga är att han är snygg och har stora muskler! Mycket mer privat än så vågar jag inte vara! Vågar jag säga att jag är lycklig??

TG


Tips!

Hahaha! Vi tittar på TV och fick precis tips från sveriges 3 "häftigaste bloggdrottningar". Man ska inte skriva om sitt kärleksliv, utan ska man skriva något om sin nya kille så ska man skriva att han är snygg och har stora muskler... Tack för tipset... Vilka ljushuvuden!


TG

Livet ÄR en schlager!

Hahahaha! Vi sitter på bussen hem från IKEA och killen brevid oss pratar i telefon:
"Ja, Anna och Carola hänger också med..."
VEM döper sin dotter till Carola?! INTE ok! Behöver vi säga att det var svårt att hålla sig för skratt?


TG

Skrik och panik!

Idag har vårt tålamod blivit testat till stor del och klockan är inte ens ett på dagen! Telenor och Telia är inte våra vänner för tillfället! Det är tur att storföretagen gör allt för att på ett enkelt och snabbt sätt ta hand om sina kunder (Telia) så att kundservicen är på topp! Väntetiden när man ringer till de är i runda slängar en halvtimme och man blir samtal 96 i turordningen. Jippi! Fast så är det väl när man ringer under lunchtimmen och alla telefonerna är obemannade! Det är även väldigt bra att att företag inte har en massa kryphål när man ska lämna in sin telefon på lagning (Telenor)! Dagens motto blir idag: Bit ihop och ät en chokladboll istället! Allt för att klara sig igenom den här pärsen!

Ana vår hero!

Tack snälla Ana för dina fagra häder ;) Vi är riktigt nöjda! En stor tough girl-kram!
Ett stort plus är att Chuck och Nate är med på ett hörn! Du känner oss alltför väl haha! :*

TG

Ordningen är återställd

Frågan som de flesta gruvat på gissar jag är om jag var på Trappa Upp i lördags eller inte! Jag ska stilla er nyfikenhet! Jag var chaufför så kom inte längre än till utsidan av detta magiska ställe men shit pommes frites vad ballt bara det var! Ansvaret om dansgolvet lämnade jag till min kära syster med umgänge, enligt rykten så skötte hon jobbet lysande! Snyggt jobbat!

Jag ska definitivt lämna Anna ensam över fler helger! Kolla vad som väntade mig i kylskåpet när jag kom hem:



M U M S ! ! ! Bästa roomien! Kan väl tilläggas att tallriken var lite mer välfylld innan bilden togs! Ibland är det svårt att stilla suget för att gå och hämta kameran för att ta ett foto. Jag tror för övrigt att Fläskis försöker förvandla mig till en Fläskis junior!

På tal om Fläskis så tror jag att det strax är dags för en förklaring till alla våra säregna smeknamn! Tills vidare får ni nöja er med att vi är roliga!

Både vi två har ett sms-paket som gör det möjligt att smsa fritt för ett fast pris, något som vi båda tycker är en väldigt bra investering. Vi skickade en hel del sms till varandra dagligen innan vi flyttade ihop. Innan flytten så pratade vi om att det nog inte var så lönt för oss att ha kvar de paketen eftersom vi kommer umgås rätt flitigt. Vi kan båda intyga om att sms paket är en BRA investering! Vi har inte dragit ner på smsandet utan våra mobiler piper flitigt när vi inte vistas i samma rum! Nu vet ni det, vad det kan vara bra till!

Nu är det dags för middag! Jag skulle gissa att dagens meny ("för ovanlighetens skull") består av:

Förrätt:
snacks medan middagen tillagas
Huvudrätt: stuvade makaroner med korv med bröd alternativt fiskpinnar
Efterrätt: tallriken på bilden ovan kommer vara tom!

För övrigt om ni skulle könbestämma Helsingborg, hade ni då sagt att det är en tjej eller kille?

TG


Woo-hoo!

Nu är hon hemma och min lycka är total! JP, min skatt, lämna mig aldrig igen! Är lite besviken att T-F inte kom med dig tillbaka, men han har ju erbjudit sig att hämta en annan gång, så jag får väl nöja mig med det! ;) Åter igen är Kalmars gator osäkra... TG!


TG

Sakne-helg

Hej hopp!

Helgen som gått har varit nästan outhärdligt tråkig. Jag är glad att jag haft sällskap av Päls, Tyg, Blomman och Duderö! Jag har inte gjort mycket inte... Tränat lite, ätit, sovit, städat och LÄST! Jag antar att JP jobbat, gått på marknaden (och handlat munkar, roliga t-shirts, strumpor och halsband... Och förstås åkt ALLA karuseller) och definitivt festat på trappa upp! Am i right?

Tack för tipset om baren på P JP! Kan bara tipsa tillbaka om baren på C, eller blir det för mycket valmöjligheter då?




Nu ska jag (i brist på mer att skriva) återgå till JPs välkommen hem-överraskning (bara en liten)

AO

TGIF!

Thank God It's Friday! Helgen brukar vara något av en favorit hos Tough Girls men den här helgen är lite annorlunda! Vi kommer vara splittrade - OMG! Inte bara splittrade utan vi kommer vara si sådär 30 mil ifrån varandra! 50 % kommer vara kvar i Kalmar medan 50 % kommer vara i Skåne!


Ser ni avståndet?


Det är en bit men vi får bita ihop! Skulle Anna, som stannar, känna sig alltför ensam i helgen tror jag att hon kommer hitta någon som kan fylla mina skor för helgen! Annars är en ledtråd baren på P! Haha! För min egen del så ryktas det om att det är marknad i Höganäs! Wohoo! Nä fy sören! Finns det folk som fortfarande tycker att det är kul med marknader? Helt ärligt! Det känns som att det var "inne" när vi var små men nu borde man komma på en roligare tradition!

Åter till packningen! Jag ska ju vara hemma en hel helg så det blir väl på ett ungefär 3 väskor som totalt väger 30 kg!

TG


Suck...

Det är svårt att koncentrera sig när allt man egentligen vill är att göra sig en stor kopp med varm choklad (chokladen ska givetvis vara gjort på det lyxiga viset, dvs mjölken ska värmas på spisen istället för i mikron) och krypa ihop under en stor varm filt i soffan och titta på en riktigt bra film!

Verkligheten är en annan! Motivationen till allt är som bortflugen och man är tvungen att plugga! Det är mycket som ska göras både till skolan och utanför! Det är mycket som ska planeras! Det är mycket som ska bestämmas! Det är så mycket att jag snart skjuter upp allt ännu mer och går och gör mig den där koppen varm choklad på lyxigt vis!

TG


Övergiven...

Vi satt precis och tittade på Efterlyst och för andra veckan i rad tog de upp fallet om mannen utan minne. Det är en fruktansvärd historia! Jag vet inte om ni har hört om den men det är en man som har kommit till Malmö och som inte vet vem han är, vad han gör här eller var han kommer ifrån. I kvällens inslag så säger han "Jag är upprörd och frustrerad. Jag har varit här i en månad och det är ingen som saknar mig." Det är så otroligt sorgligt och det är en fruktansvärd hemsk historia! Tänk att inte veta vem man är eller ännu värre, tänk att veta att det inte är någon som saknar en! Stackars stackars människa!

Ta vara på varandra!

Vi tar vara på varandra - TG


Onsdag...

...även känt som Lill-lördag! Så vad säger ni, ska det bli en stänkare eller två? ;)

TG

This is the coolest thing ever!!!

Tough Girls funderar på att göra en liknande sak. Vi ses i Kalmar centrum för er som är intresserade!



TG

Tvillingar! Tvillingar!

Ok det är bestämt - Anna och JP är tvillingar! Samtidigt som vi är lite nördiga! Vi har en ny grej som vi brukar göra för att krydda vardagen och för att peppa varandra. När vi gör något bra, tillsammans eller var och en för sig så säger vi TG och gör high five.

Vi har fått ett nytt favorit program och det är Stockholm Arlanda (om det är det rätta namnet på programmet), vi har bara sett det en gång men det räckte för att vår kärlek skulle växa. Hur kan man inte älska ett program där en av personerna heter Kenneth och vill själv bli kallad för flygvärdinna för att det är en slags 70tals romantik över den beteckningen?!


Vi satt och tittar på TV och de gör reklam för vårt nya program, de annonserar att det är på onsdag kl 20.00 var på vi båda två utbrister GÖTT med stor entusiasm. Vi börjar skratta när vi inser hur löjliga vi är och det faktum att vi visar sådan längtan samtidigt. Vi vänder oss mot varandra och om möjligt med ännu mer entusiasm utbrister vi TG och symboliserar att vi vill göra high five.
Har vi redan bott tillsammans för länge ellår?!?!

Man skulle ha varit där helt enkelt!

TG

Kors i taket!

Igår kväll slängde jag hur mig med lite ironi "ska vi träna imorgon bitti" till Anna. Jag var helt hundra på att svaret skulle bli ett nej men döm av min förvåning när hon kläcker ur sig "jag är på!" VAD hände där liksom?? Men men...det blev träning! Innan gymmet var vi tvungna att göra ett stopp på Stadium eftersom nybörjaren Anna inte har några skor. Anna intalade sig själv och mig att när det gällde köpet av skorna så var hon "inte kräsen". YEAH RIGHT!!! Tydligen gäller kräsigheten bara om hur bra skorna är (dvs dämpade sulor osv) däremot går det inte att vara kräsen när det gäller design. Fast jag klagar inte, för man ska väl inte kasta sten i glashus?!

Nu är Anna på föreläsning medan jag försöker hålla mig vaken till Ellen DeGeneres show! Det kommer bli en lång dag idag!

JP


Shiiit..!

Vi är rätt så möra efter helgens aktiviteter. En hel del har hunnits med; lite träning, lagom plugg och mycket nöje! Vi borde ha en egen Guiness rekordbok och helgens efterfest hade lätt haft en självskriven plats. Ni är nog inte så intresserade men vi själva är rätt så imponerade av hur mycket skada vi kan ställa till med på så kort tid. Skada i vissas ögon, mer en lyckad bedrift i våra.

  • göra oss snygga och förfest - 3,5 h
  • tid spenderad på klubben - 1 h (de stänger tidigt här)
  • efterfest - lite drygt 7 h

Ni kan skaka på huvudet om ni vill men glöm inte att ni innerst inne är lite avundsjuka och framförallt stolta över oss! Viktigast av allt, vi hade så otroligt roligt!



Visste ni att eskimåer använde kylskåp för att hindra att maten fryser!

Over and out din gamla scout!

TG


För världens barn!

Vi kollar på Idol och som slutkläm sjunger alla idolerna "We are the world". Jag och JP känner av stämningen, gungar i takt och lyser (i brist på tändare) med våra mobiler.

JP: Gud vad vi är töntiga!
Anna: Nej, JP! Det här är för världens barn!
JP: Ja, för Rabih och Eddie!

Hahahaha! :D

(JP kommer påstå att hon sa "Nej det är för Rabih och Eddie". Det ska ni inte bry er om)

AO

I brist på Babe

Jaha! JP är på promenad, jag sitter ensam i lägenheten, klar med Gulliver och ger mig vidare till min näste man - Candide!
Känner mig allmänt skabbig eftersom jag blivit förkyld och består av 80% snor... Härligt!

I kväll är det hemmafest, endast Tough-girls bjudna :) Vi ska laga mat och kolla Idol... Även om det kanske lockar mig mer än JP. Hennes höjdpunkt är imorgon - Körslaget! (Räkna med att röstfisket sätter igång runt åtta-tiden.)
Något jag lärt mig sedan vi flyttade ihop är att kokt potatis är total-förbjudet på helgen. Det är inte lyxigt nog, så det får man INTE äta då... Hahaha!

Annars har jag hela dagen idag gått och drömt om min minigris... Jag VILL ha en! Vi hade fått det så bra tillsammans. Men JP säget att jag inte kan, för vi kan inte lämna den ensam hemma när vi går ut :( Nåja... Vad är väl en minigris? Åååh... En dag SKA jag ha en! Tills dess får jag nöja mig med JP och titta massa på Babe!

 

 

Nu bär det av till Maxi!
Snörvel, snörvel!

AO

I wanna be Made!

Vi satt precis och skrek högt av förtjusning i soffan - till mtv made! :) Diana fick en makeover, sin drömkille som date på balen OCH sin första kyss! Åååh! Så borde alla få ha det!
Ännu en spännande eftermiddag! Både jag och JP har varit duktiga och varit i skolan. Min föreläsning varade i och för sig bara en halvtimma eftersom min lärare var "sjuk" (vad är grejen med förkylda män?!). Men sedan kl 13.30 har vi belönat oss med att ligga i soffan, dricka varm choklad och planera nyår! I år ska vi INTE hamna på Cardinal. På riktigt!
JP har börjat planera en skidsemester... Blir det av vet jag vem som kommer hålla sig i barnbacken ;)
Nu väntar Gulliver på mig och Chuck på JP!
Simma lungt!
AO

Tja Ola här...

Anna har övergivit sig för sin nya kille - Gulliver! Gulliver är något av en äventyrsperson men samtidigt är han samhällskritisk, fast om jag ska vara ärlig så tror jag att Anna dumpar honom så fort han kommer hem från en av Gullivers resor! Vi får se till att hitta en mer levande man till henne!


Jag fick bra nyheter av min vän V idag och hör och häpna - min man ska vara med i Melodifestivalen! Vanligtvis föredrar jag att höra dessa nyheter från honom själv, men eftersom han inte är medveten om att vi en dag i framtiden kommer hooka up så är jag inte arg på honom! Jag håller fortfarande fast i min Idol-förälskelse OLA!  You can say whatever you want men han är rolig! Alltid lite bortkommen och det är hans charm! Haha när man skriver såhär så märker man hur töntigt det hela låter!
Anyway...töntigt eller inte hans bidrag ska ni rösta på!

För övrigt är det inte en rolig dag och dagar som dessa brukar vi sysselsätta oss med...inget! Därför får jag tills roligare saker dyker upp (aka tills Anna är klar med Gullan) roa mig med minnet av sådant här:

Mycket snyggare än såhär blir det knappast!


JP


Vår idol för fa-an!


Premiär - kör för fa-an!

Första inlägget kommer från ena halvan av Tough Girls' säng! Kanske läge att köra en kortare presentation av denna strålande duo som valt att kalla sig själva Tough Girls! Namnet har vi Jonas Lillebror att tacka för - tack! Jaja, kom till sak... vi är Björn Borg och Robin Hood even known as Fläskis och JP eller Reality och Dream men kanske mest kända som Anna Olofsdotter och Johanna Persson! Vi är två lite smått galna brudar som nyligen har lämnat singellivet bakom sig, gängat sig och slått sig till ro i en gemensam lägenhet! Happy times! (För att framtida misstag ska undvikas kan vi redan nu påpeka att vi inte är ett par i homosexuell läggning - fast vi tar inte illa upp om folk får för sig det!)

Vi gör en hel del saker utan att tänka efter, det ska gudarna veta MEN vi har faktiskt en tanke bakom detta lilla bloggande. Exakt vad planerna går ut på tänker vi inte gå in närmre på nu men vi kan lova that you will all be amazed! Allt vi kan avsölja är att vi precis som vår idol kommer "köra för fa-an!"

TG


RSS 2.0