Vi var och åt när Magnus frågade mig ve...

Vi var och åt när Magnus frågade mig vem jag hade fått mitt halsband av. Jag har ett "guld"halsband med ett hjärta och i hjärtat finns det ett F. F som i Fläskis. Jag sa till Magnus att jag hade köpt det själv och förklarade vad F:et stod för eftersom han undrade. Då säger han lika lugnt "jaha jag trodde att det stod för fjong". Haha som jag skrattade! Sådana simpla saker gör att jag tycker om honom så mycket! Fjong!


Jag åt jordgubbar till frukost idag och d...

Jag åt jordgubbar till frukost idag och då slog det mig, HUR kan folk inte tycka om jordgubbar? Det är gott! Magnus, du har en hel del att förklara ikväll! Vi ska gå till botten med det här!


Smuggelbevis i väskan jaaadååå!

20100725470 (MMS)

Smuggelbevis i väskan jaaadååå!


SSB! Snygg Snuggel Brud! Jag smugglar drin...

20100725469 (MMS)

SSB! Snygg Snuggel Brud! Jag smugglar drinkar like never before!


Anna har redan checkat in, jag kör för två...

20100725466 (MMS)

Anna har redan checkat in, jag kör för två! Älskar min syster!


Pyramiden = ett FARLIGT drinking game! We ...

20100724464 (MMS)

Pyramiden = ett FARLIGT drinking game! We like!


Bilden ovan med följande text "Inhandlad.....

dsc00326 (MMS)

Bilden ovan med följande text "Inhandlad.. Mohaha ;)" fick jag precis i ett mms! Jonas på jobb och jag har ett slags vad. Det gäller att "icea" varandra. Det är ett amerikanskt college påhitt som Jonas berättade om och jag tyckte det lät kul så vi bestämde oss för att göra det! Från ingenstans ska en person ge den andra en smirnoff och när man "får" den ska man gå ner på ett knä och dricka den botten upp. Jonas har värsta planen på hur han ska icea mig och har alltså nu köpt flaskan. Jag MÅSTE komma på ett lysande sätt att göra det på honom och helst av allt vill jag ju hinna före honom!


Nu ska ni få höra på en rolig historia ...

Nu ska ni få höra på en rolig historia om Anna och JP! För att inte allt ska framställas för klart så kommer jag att ersätta våra namn med Bill och Bull! Igår träffades vi på första gången på två och en halv vecka (katastrof konkurs) och givetvis var det en hel del uppdatering som behövdes göras. Bill berättade om den gångna helgen och att hon träffat en kille som hon hånglat med. Bulls svar/kommentar/reaktion var "klart att du gjorde". Hahaha saker som dessa gör att vi passar bra ihop. Det är de små enkla sakerna som gör oss oemotståndliga för varandra!


Johanna-dagen! Idag har jag namnsdag och f...

20100721459 (MMS)

Johanna-dagen! Idag har jag namnsdag och fick frukost på sängen. Sådant gillar jag! Det kommer bli en bra dag idag!


Två killar på mitt jobb visslar på mig ...

Två killar på mitt jobb visslar på mig hela tiden. Det hela började med att Emil visslade och så svarade jag på samma sätt som han visslade. Problemet är bara att jag inte kan vissla. Han började skämta om att det var ett parningsläte och så fort en kille visslade så kom jag springandes (han är rolig!). Stefan blev informerad om detta och började även han vissla och skratta åt mitt försök till svar. Nu har det blivit en jäkligt kul grej för jag hör visslandet hela tiden men jag ser de inte för de gömmer sig. Så jag står, vrider och vänder mig och visslar rakt ut. Jag har fått en del blickar från kunder. Nu har jag gett mig fan på att jag ska lära mig vissla! Jag övar och över, hoppar på resultat inom kort!


Varje gång jag försöker sjunga "Batman" ef...

20100716455 (MMS)

Varje gång jag försöker sjunga "Batman" efter tröjan så övergår jag till fågeldansen eller vad den heter. Effekten blir inte den samma när man sjunger "nah nah nah" som i fågeldansen och avslutar med Batman. Haha låter lite stört men det gör att alla skrattar åt mig - den bjuder jag på!


Fjortisar i Svedala! Peace out!

20100716453 (MMS)

Fjortisar i Svedala! Peace out!


Jävla blandning!

20100716451 (MMS)

Jävla blandning!


Fick precis reda på att Per Gessle har skr...

Fick precis reda på att Per Gessle har skrivit texten till Lena Phs "Kärleken är evig". Jag vet inte varför men på något vis känns det totalt otippat!


Kändisvecka!

På en vecka har följande personer varit på mitt jobb (vissa är klart bättre än andra!)!


Anna Anka




Maria Montazami


Henrik Zetterberg


Katastrof konkurs! Fick för typ en timme ...

Katastrof konkurs! Fick för typ en timme sedan redan på att Ola var i Båstad idag och då frågar jag mig själv "var fan höll jag hus?!?!" Nästa gång vill jag ha informationen en timme innan istället för en timme efter!


Manpojke manpojke du kan kalla mig manpojk...

20100713439 (MMS)

Manpojke manpojke du kan kalla mig manpojke! Det finns ingen gloria runt mitt huvud. Det finns inga änglar hääär. Manpojke manpojke du kan kalla mig manpojke. Oh oh oh oooh! Eric Saaaaaaaaaade!


Tropisk värme! Jag cyklade och landade pr...

Tropisk värme! Jag cyklade och landade precis vid min destination och shit pommes vad jag är varm! Eller nej shit pommes vad jag är svettig! Galet! Jag gnäller absolut inte nu när värmen är här men man hann inte förbereda sig innan omslagningen skedde. En vän på jobbet skrev till mig innan idag "MER strand till Johanna" och jag kan fan inte annat än att hålla med honom!


Igår kom jag hem sent, strax efter midnat...

Igår kom jag hem sent, strax efter midnatt, och i morse ringde klockan tidigt för det var dags för jobb. Det resulterade i att jag var trött och givetvis somnade i solen när jag solade efter jobb. Jag fasar för att jag kommer vara röd som ett stoppljus i ansiktet imorgon.


Vykort och present på posten! Gotta love it!

20100712436 (MMS)

Vykort och present på posten! Gotta love it!


Jag har inte varit mitt vanliga jag de sen...

Jag har inte varit mitt vanliga jag de senaste dagarna och nu bestämde jag mig för att ta tag i saken. Google to the rescue! Jag googlade de tre största symtomerna jag har haft och fick fram ett skrämmande resultat! Ett resultat på en sjukdom kom med en lista på olika symtomer och när jag läste den visade det sig att nästan 50% stämde in på mig, även saker som jag inte trodde klassificerades som 'symtom'. Jag kommer inte att låta detta påverka mig utan istället ta mig i kragen, rycka upp mig och sluta gnälla!


Jag zappade på TVn och fastnade för Top ...

Jag zappade på TVn och fastnade för Top 10 @ 10 på MTV som körde one hit wonders. Listan innehöll det som one hits är - Los del Rio med Macarena, Eiffel 65 med Blue och en del låter som passerat förbi utan att man vet vilka det är. Det stora frågetecknet för mig är att Hanson var med med Mmmbop. Eee why?! De hade väl ändå två hits...minst! Hahaha!


Jag är på jakt efter så kallade "Beckha...

Jag är på jakt efter så kallade "Beckham örhänge". Namnet är töntigt men jag gillar örhängena. Det är sådana fyrkantiga "diamanter". Jag hade ett par men bytade bort det ena örhänget när jag var i Malaysia. När jag kom hem så köpte jag nya men nu har jag tappat det ena. Stööörigt! Åh nej jag kan inte ta de udda jag har och göra ett nytt par! Idag var jag i den butiken där jag köpt dem men det fanns inga. Typiskt!


Det här med bloggen har visats sig vara l...

Det här med bloggen har visats sig vara lite farligt. Tidigare har jag berättat att jag har en "man" på jobb, vi lurade en annan som jobbar där att vi var gifta och han gick på det. Nu när min syster är och handlar så är hon hela tiden på sin vakt och frågar vem som är min kille. "Är det han?" "Är det din man?" Jag trodde hon menade killen jag spanar på. (Hade Anna skrivit detta hade det stått killARNA jag spanar på.) Eftersom jag inte förstod (ovanligt) så spelade jag dum och svarade "vaaa? Haha. Näää...". Nu TROR jag att jag har berättat men jag är inte säker för jag kommer inte ihåg (ovanligt).


När jag och Ebba åkte bil idag så spela...

När jag och Ebba åkte bil idag så spelade vi Ola på hög volym eftersom vi båda gillar honom. Rätt som det är frågar hon mig "brukar Ola vara hemma hos dig?" precis som om att det skulle vara en självklarhet att han brukar vara det och jag svarade att jag önskade att han var där vilket hon kommenterar med ett "jahaa" som är lite undrande. Då kom nästa fråga "kan vi inte ringa och fråga honom om han vill komma hem till dig?". Jag önskar att jag levde i en 4årings värld med den enkelheten (i alla fall när det gäller Ola!).


Jag har ett vin uppkallat efter mig - JP C...

20100703422 (MMS)

Jag har ett vin uppkallat efter mig - JP Chenet. När jag var på systembolaget härom dagen såg jag att Anna också har lanserat ett vin nu.


Annas tår är de fulaste som finns! Jag kan...

20100704428 (MMS)

Annas tår är de fulaste som finns! Jag kan skriva en milslång historia om dem men det gör jag inte nu. Saken är den att hennes tår är så fula!! Trots det så mobbar hon andras tår. Hon borde lära sig att inte kasta sten i glashus!


24! Grattis till mig!

24! Grattis till mig!


Jag handlar på barnavdelningen!

20100701421 (MMS)

Jag handlar på barnavdelningen!


Igår körde Anna och jag tur och retur till...

20100630412 (MMS)

Igår körde Anna och jag tur och retur till Kalmar för att besikta lägenheten men till mesta del för att bara ha det gött! Det var en händelserik roadtrip på många vis och vi har förevigat det mesta med bilder! Fast det ska tilläggas att det mesta nog inte går att återberätta utan man skulle helt enkelt ha varit där. Folk borde hänga med Anna och mig oftare för inget går enligt planerna! Igår på väg upp skulle vi tanka men vi visste inte på vilken sida luckan satt men det löste vi som ni ser på bilden!


RSS 2.0