Från och med nu är det "Mrs"

Jag hör till kategorin som tycker att det är kul jobba. Det är klart att det underlättar om man är omringad av härliga människor (bänghuvudena kan man ha överseende med eftersom jag ignorera dem). I alla fall jag hittade min man på jobb eller snarare han hittade sin fru där! Han brukar kalla mig för sin fru, han brukar även lägga till "allt för dig frugan" om han hjälper mig med något. På pappret låter han som en dröm!

Idag så var det vi två och en annan kille i följande scen som utspelade sig. Den andra killen hjälpte mig med en sak var på min man sa till honom:

"vad snällt att du hjälper min fru... Du vet väl om att det är min fru?"

Killen:
"vad då är ni gifta?"

Min man:
"Ja!"

Killen tittar på mig och jag spelar med.

Killen:
"Jaha men då ska jag sluta flirta då"

Min man:
"Ja du vet jag blir svartsjuk!" 

Jag lämnar de men de två fortsätter att prata lite om "oss". Killen frågar mig något angående detta lite senare och jag fortsätter med charaden eftersom det förgyller dagen. Passande nog så slutar både min man och jag samtidigt så när vi ska gå hem så pratar vi om det inträffade och vi har helt lyckats med att lura den stackars killen till att tro att vi är gifta. Med andra ord - vi är nöjda!


Valborg


Idag är det Valborgsmässoafton! Det är ju inte samma fest-dag som det var när man var yngre och jag vet att JP är trött på att folk frågar henne vad som händer på valborg. "Vadå valborg, jag är inte 14 längre", haha!
Valborg är i alla fall en av mina favorit "högtider". Jag tycker det är så pampigt när de tänder elden och kören sjunger. Idag blir det däremot hemmasittande. Dels för att JP inte är här och för att jag inte har lust att stå själv vid elden med massa fulla fjortisar. Dels för aqtt jag inte vet var de eldar i Kalmar, haha! Imorgon ska jag i alla fall kolla på Lunds studentsångare på TV :) Glad valborg (eller vad man säger)!

 



Ps. Grattis Kungen!

Vår!

Jag tog en riktig långpromenad innan idag. Hela Kalmar luktade grill och hav (läs tång). Åh, vårkänslor på hög nivå!


Inte första gången...

Haha, jag vet inte hur, men det är sjukt ofta folk tror att jag själv inte kan stava mitt efternamn och tror att jag är isländsk ;)


Bästa, haha!

Jag och JP brukar kolla Ellen de dagar vi äter sen frukost. Hon har visat den här reklamen hur många gånger som helst. Den ÄR så rolig! :D


Vi brukar äta middag vid senast sju på kvä...

20100429178 (MMS)

Vi brukar äta middag vid senast sju på kvällen och då tittar vi på Lyckohjulet (i brist på annat). Den här kategorin "Dejtingsåpa" hoppas jag att Anna tog utan minsta hjälp av någon bokstav. Hon borde kunna alla sådana som ett rinnande vatten eftersom hon envisas med att anmäla mig till diverse såpor där man ska hitta kärleken (jag är inte intresserad). Hade inte matchmaking sidor på internet kostat att registrerat sig på hade hon anmält mig dit också (återigen inte intresserad). Hon har full koll på allt i dejtingvärlden (så hon kan anmäla mig) om någon vill ha något tips!


Äckliga men nyttiga!

Jag sitter och kollar på Nyheterna där det är ett inslag om forskare som framställer konstgjort spindelnät. Spindelnät är sjukt starkt och kan vara nyttigt på många olika vis. Hade spindelnät varit tjockt som en penna hade det kunnat stoppa en jumbojet... COOLT! Så länge de inte spinner sina när i vår lägen het så! ;)

Bästa GW!

Leif GW är BÄST! Vi kollar Efterlyst varje onsdag och han är vår favorit! För några veckor sedan började vi smsa till honom i Efterlyst: "Hej GW, vi gillar dig och du är bäst! Vi tittar varje vecka. Kan du vinka till oss? Kram / Anna och Johanna". De senaste veckorna har vi inte haft någon tur, men IDAG! Idag vinkade han! Typiskt att JP är hemma och jag är här, men ändå! Vår lycka är total! GW vet att vi finns och han har vinkat till oss!

Det tåls att sägas igen - GW är BÄST!

Annas fyrbenta vän!

20100428175 (MMS)

Annas fyrbenta vän!


Man nr 2 i vårt gäng!

Niclas! Niclas är nästa kille som har kvalat sig in i vårt gäng. Det är en liten skara och platserna är få men han har definitivt en av de åtråvärda platserna. För att beskriva honom gör vi på ett sätt som nu är en tradition!

Han är killen som är galen!

Han är killen som alltid har ett upptåg på gång!

Han är killen som vi kan dricka ikapp med!

Han är killen som gör bort sig när vi gör bort oss så att vi inte ska skämmas så mycket!

Han är killen som kommer hem till oss med pizza på bakisdagar UTAN att vi ber honom!

Han är killen som helt enkelt är bäst!

För att värna om hans integritet så uteblir bilden på honom!


Melon och ananas snack-time på bibl!

20100428174 (MMS)

Melon och ananas snack-time på bibl!


JP flyttar!

Varken jag eller JP har riktigt hämtat oss från spindel-jakten i förrgår. Jag ser spindlar lite överallt och JP fasar för att spindeln ska ha lagt ägg någon stans i hennes rum och att de kommer kläckas snart.
Jag vet att JP själv har beskrivit sin panik, men den var värre än så. När jag försökte peta på spindeln med en flugsmälla så den skulle flytta sig till en mer "fångbar" plats stod hon tryckt mot sina garderober och typ hyperventilerade. Jag förklarade att jag inte kunde se om spindeln rörde sig, så hon var tvungen att ställa sig på sängen och hålla koll. JP utbrister i panik: "Nej, Anna! Det kan jag inte! Tänk så hoppar den på sängen!". Efter en HEL del övertalning och att jag lovat att den inte kunde hoppa så ställde hon sig i sängen och höll koll.
Flera gånger under spindeljakten sa hon saker som: "Tack Anna, du är bäst! Jag ska köpa en present till dig! Du är världens snällaste!". Min favorit var: "Fångar du spindeln så köper jag den rosa klänningen!" (som jag har tjatat och tjatat och tjatat på att hon ska köpa). Igår påminde jag i alla fall henne om vad hon hade lovat, ett löfte hon inte var så sugen på att hålla. Så jag förklarade att om hon inte köper klänningen så kan hon fånga nästa spindel själv. JP fick ty panik och sa: "NEJ! Alltså... nej... Då flyttar jag". Hahaha!

JP 1 - Anna 3

Jag vet inte hur känt det är på bloggen att Anna kallar mig för hjärtekrossare. Ett smeknamn som är tagit helt från ingenstans! Anna försvarar sig med att "jag har många killar". Något som inte är helt sant! Jag är ingen hjärtekrossare, jag vet att ni kommer att vara på min sida efter det här inlägget! Vi är på bibblan och för att förgylla dagarna så spanar vi givetvis på killar. Givetvis! Det är samma killar som vi spanar på varje dag så vi bytar inte från dag till dag. Det är det som gör att dagarna får en liten guldkant.

NU till poängen med det hela!

Jag har en kille som jag spanar på, en kille! Anna har tre! TRE! Jag undrar vem av oss som har många bollar i luften egentligen! Anna "raggaren" Olofsdotter!


Yoooutuuube! Anna är helt besatt! Det verk...

20100427172 (MMS)

Yoooutuuube! Anna är helt besatt! Det verkar som om någon övernaturlig kraft har tagit över hennes kropp. Hennes ögon är helt crazy! Vi ligger och funderar på vad vi ska göra idag när Anna kommer på att hon ska visa mig en sak på Youtube. Hon ser ut som på bilden och säger "yoooutuuube" monotont utan att röra en min.


Vanja är gjord av 100 % viskos och handtvä...

20100427171 (MMS)

Vanja är gjord av 100 % viskos och handtvättas endast!


Tjuven Johanna

Igår när Anna och jag skulle lämna bibblan för att gå hem så började det tjuta. Ni vet sådana larm som finns i klädbutiker så att man inte ska kunna stjäla något, sådana finns på bibblan. Jag tycker att sådana är lite obehagliga eftersom jag tycker att de piper utan anledning och jag vill inte att folk ska titta på mig som om jag vore en tjuv!

Igår så tjöt den och killen bakom disken kom fram och han tog mina böcker och tittade men det var inget fel på dem (så klart!). När allt var klart så sa han att om det börjar tjuta igen så bara fortsätt att gå. Ja det hade väl sett bra ut, tjuv och dessutom inte bryr sig om larmet utan fortsätter att gå!

Anna och jag konstaterade efteråt att eftersom det inte var något fel på mina böcker eller att jag inte heller hade försökt stjäla några så tror vi att utlösaren till larmet finns bakom disken. Killen tänkte helt enkelt "snygg tjej, henne ska jag få kontakt med" varpå han trycker på larmet och kontakt blir automatiskt tagen!

För alla som undrat - det är så det är!


Anna - räddaren i nöden! Vilken kämpe! ...

Anna - räddaren i nöden! Vilken kämpe! Min bästa! Utan henne hade jag inte klarat mig! Älskar dig! Det som började utspela sig för 40 minuter sen var rena skräckscenariot för oss men skulle tro att för andra skulle det vara en fröjd att se på. Jag var rädd, stod upptryckt mot garderoberna och hyperventilerade. Anna axlade hjälterollen fast hennes rädsla och att hon skakade genom hela proceduren. (Mina lovord för henne tar inte slut.) Hon var nyduschad men fick nästan hoppa in i duschen en gång till efteråt. Så fort jag såg spindeln skrek jag och då skrek Anna på mig för att jag skrek. Det hela var väldigt jobbigt för oss! Ett trauma!! Vid ett tillfälle sa jag att jag kommer svimma då kontrade Anna med "nej svimma inte för då måste jag hålla koll på både dig och spindeln". Till slut fick Anna med skakiga händer tag på det lilla kräcket! Jag vägrar låta någon dammsuga upp en spindel eftersom den fortsätter leva och livnär sig på dammet och kan klättra ut ännu större. Anna vågade (var så illa tvungen) att ta den med ett glas och ett kuvert. IMPONERAD! Det hela tog oss (Anna) 20 minuter! De längsta 20 minutrarna i våra liv! Därför döpte Anna nattens äventyr till "Operation Mord". Ni får be om Annas version så att ni får följa skräcken ur hennes ögon!


STOR kris på LLG! GRANDE kris! ENORM kris...

STOR kris på LLG! GRANDE kris! ENORM kris! Det finns en mega stor spindel på mitt rum. Ja jag menar MEGA STOR, vet att jag ofta använder det uttrycket när det gäller just spindlar fast de är små men den här är stor. Jag är livrädd för spindlar och de är inte direkt Annas favoriter heller, för att uttrycka det milt. Nu sitter jag vaktar spindeln, den tjocke äcklige spindeln, tills Anna duschat färdigt och kan komma och rädda mig. Jag gissar att vi båda kommer stå och skrika och spindeln undgår döden och vi får sova på gatan för det springer runt en spindel i lägenheten. Fortsättning följer...


Jersey Shore is the shit! Vår nya besatth...

Jersey Shore is the shit! Vår nya besatthet är MTVs nya serie som ska få Paradise Hotel att likna ett konfirmationsläger. Har ni inte sett det så SE DET! Ronnie, Vinny, Sammy Sweetheart, Sneakers, The Situation, Jwoww och Pauly + TG bästa kombon!


Drinking games är farligt! Mina lår är ful...

20100426168 (MMS)

Drinking games är farligt! Mina lår är fulla med blåmärken sedan lördagens bravader!


Anna lämnar in sin oskruttiga cykel på lag...

20100426164 (MMS)

Anna lämnar in sin oskruttiga cykel på lagning hos söte Stig Nilsson! Heja Stig!


Tivolikillen

Vi har en ny favorit! Tivolikillen aka TK aka Christoffer! Den här killen är bäst ingen protest! Jag vet inte hur vi ska beskriva honom men vi ska göra ett försök. Ifall vi någongång skulle ha ett gäng a la VÄNNER-gänget så skulle TK definitivt bli tilldelad den första platsen. Vad ska man börja förklara vår idol?!

Han är killen som skickar sms som låter såhär:

"Hörde att du inte åkt hem än, så lika bra att du drar ut. Sen efter kan vi gå hem till mig o hångla lite."

Han är killen som blir kalasfull och somnar i soffan som att han ber!

Han är killen som inte hälsar med ett traditionellt "hej" utan på ett mindre traditionellt sätt istället säger att han är kåt i censurerad version.

Han är killen som vill testa "Simba" (internt skämt).

Han är killen som alltid förgyller vår dag!

Bilden är från i lördags när TK slänger JP fram och tillbaka!


Massage

Vem behöver boka massagetider eller köpa dyra massagestolar när man har varandra?! Detta är vårt nya påhitt. Testa!


Bakisdaaag!

Vi ligger i soffan och tittar...

20100425158 (MMS)

Bakisdaaag!

Vi ligger i soffan och tittar på varandra (det finns inget bra på tvn). Upp och ner ser man verkligen dum ut! Vi skrattar så vi har kramp i magen. Produktiv söndag med andra ord!


Cosmo i morgonrock

Vi dricker cosmo i morgonrock! Life's good!


Jäääs!

Efter middagen däckade Anna och Vanja i soffan lagom mätta!


V's b-day fortsätter!

Vi har firat Vanjas födelsedag med middag och ikväll fortsätter vi firandet med dricka!

Så här såg det i onsdags när vi lagade middag:


Jag diskar


Anna fixar förrätten


Världens fulaste svamp! 


Sminkborttagning

Igår när Anna sminkade av sig så råkade hon få med sig alla sina ögonfransar. Eller så är det bara en väldigt effektiv sminkborttagning. Döm själva!


Klänning

Anna har tjatat på mig om att jag ska prova en klänning, jag tycker själv att klänningen är fin. Efter mycket påtryckningar så provade jag klänningen men den var för stor (till min lycka och Annas olycka). Igår var vi på Hansa City (köpcentrum i Kalmar som snarare liknar Söderpunkten i Helsingborg) och Anna började sitt "prova-klänningen-den-hade-suttit-så-fint-på-dig"-tjat. Den fanns inte heller där i min storlek men klänningen på skyltdockan hade rätt storlek så Anna ber om att få ner den så att jag (mot min vilja) ska kunna prova den. Jag erkänner den är fin och ja den sitter bra.

Finns det någon där ute som håller med och som kanske dessutom är en vänlig själ så hittar ni den på Lindex för 299 kronor. Storlek 36 vill jag ha, tack! Det skulle göra Anna så himla lycklig! Glöm inte att fråga vad det är för storlek på dockorna ifall den "är slut"!


Torsdags Baren

Vi vill förgylla vardagen och har skapat "Torsdags Baren" ett ställe där vi regerar! Vi regerar i och för sig var vi än befinner oss men här är det vi som är gäster, bartendrar och dj's! Det kan inte bli bättre! Tro inte att vi är sunkiga bara för att vi ska vara hemma hela kvällen. Vi sitter inte i mjukisbyxor med varsin burk öl utan vi går hela vägen! Drinkar och uppklädda! "Torsdags Baren" är ett fancy place! Har ni vägarna förbi så hör av er så ska vi fixa ett VIPbord till er!
(Ursäkta den töntiga bilden men vi har ingen fotograf på "Torsdags Baren ännu")


Johanna Persson - nyss hemkommen från ett ...

22042010073 (MMS)

Johanna Persson - nyss hemkommen från ett regnigt kalmar!


GRATTIS VANJA

Vi gratulerar vi gratulerar vi gratulerar lilla Vanja idag med blommer och blader vi göra henne glader vi gratulerar lilla Vanja idag! Ett stort GRATTIS på din födelsedag! Du är bäst! Vi firar i dagarna två - middag ikväll och dricka på lördag! Du är en toppen tjej och vi är dina största fans! <3



Bananskal!

Bananskal är vidrigt! Äcklit! Ofräscht! Speciellt om låter bananskalet ligga efter att man har ätit upp bananen. Varför slänger inte folk skalet med en gång?

Anna och jag är på bibblan och rätt som det är känner vi doften av banan och undrar vem som äter banan då ser vi att killen på bordet bakom mig/mittemot Anna är den skydlige!

Anna är inte sen att kommentera att jag har många idéer för mig och jag kan i viss mån instämma men bananskal är ingen idé jag har för mig - det är äckligt! Anna håller med mig! Hon uttryckte det såhär "(stor suck) nu kommer det ligga där och lukta jättelänge!"


SMS-inlägg

20042010072 (MMS)


TG är först ut!

Köpte mig en klänning/tunika idag. Jag fick inte lov att köpa den för Anna för hon tyckte att den var för söt för mig men jag trotsade och gick min egna väg! Det lönade sig för när jag skulle betala så sa kassörskan att jag var den första som köpte den. Så nu när ni ser den på folk så kom ihåg vem som köpte den först! Visserligen först i Kalmar men ändå - you know where you saw the dress first!


Hångel i present

Vanja brukar önska sig i julklapp och födelsedagspresent att jag ska hoppa upp ur en tårta iklädd endast underkläder. Det här året har hon ändrat sig och önskar sig att jag ska hångla med någon på lördag när vi ska ut. Anna ställer du upp så behöver vi inte tänka på att fixa något annat! Dessutom sparar vi money money money!

Ja ni läste rätt, TG har planerat en utgång i god tid framöver! Eller Anna har planerat den sedan över en vecka sedan och har redan bjudit in folk till efterfest - DET är planering!


Alltså seriöst... Nu har jag mött den s...

Alltså seriöst... Nu har jag mött den stora polisbilen 2 gånger till, den lilla 3 och en ny liten 2. Jag börjar tro att det hade varit bättre att stanna hemma med dörren låst...


SMS-inlägg

19042010070 (MMS)


Något är definitivt på G i Kalmar! Jag ...

Något är definitivt på G i Kalmar! Jag är ute och promenerar och 3 gånger har jag mött samma polisbil och dessutom sett en annan. Någon som har rymt från fängelset? Eller så har de bara hört att JP kommer hem ;)


Traditioner...

Jag fortsätter att upprätthålla våra traditioner nu när JP är borta. Wallander och mys om en kvart :) Hoppas den inte är läskig bara. Då ringer jag JP och ber henne komma hem snabbt som attan! Nu ska jag plocka fram glass och choklad!

Känner mig liiite dum...

Jag och JP har en tradition. När vi inte är ute, utan är hemma i stället så brukar vi spana på förbipasserande på väg till fest. Vi kan till exempel sitta och kolla på TV och hör vi då någon utanför så mutar/pausar vi och SPRINGER fram till balkongen för att kolla! Haha, jag vet inte varför vi gör det, det är inte så att vi spanar efter någon speciell. Om folk stannar eller som sist, när grannen hade fest, så brukar vi öppna balkongdörren och tjuvlyssna samtidigt som vi försöker låta bli att bli upptäckta. Ibland lägger vi oss i min säng, som står precis vid fönstret, släcker lamporna och kan då vara säkra på att vi är HELT oupptäckbara :) I alla fall. Två gånger i kväll far jag sprungit fram till balkongen SJÄLV. Känner mig lite dum, men vad tusan, traditioner är till för att hållas ;)

Kom precis på två saker. Tror att JP har bilder från ett av dessa tillfällen - i så fall kommer de inom kort. Jag insåg precis vilka möjligheter det innebär att det börjar bli varmare. Snart kan vi stå hur länge som helst med öppen balkongdörr och spana, utan att frysa! Haha!

Bästisar!

JP känner mig nästan obehagligt väl. I torsdags innan hon åkte hem var vi och hämtade ut paket på posten. Jag sa att jag tänkte inte öppna dem innan min tenta var inskickad. JP visste att jag inte skulle kunna hålla mig, så hon kom på att hon skulle gömma paketen i lägenheten och när tentan var inskickad skulle hon tala om var de låg. Said and done. Jag kan nu i efterhand tala om att jag hade definitivt INTE kunnat hålla mig om de inte varit gömda.
I alla fall, när jag igår hade skickat in tentan, städat och dammsugit lägenheten och skulle ställa tillbaka dammsugaren såg jag att ett av paketen stått bakom den. Jag smsade JP och sa att jag hittat det ena och fick då svaret "Jag tänkte att du skulle hitta den, jag visste att du skulle dammsuga" Hahaha, LÄSKIG JP! Det är min bff det :)

Rent, rent, rent!

Nu har jag tvättat klart, dammsugit och luftat lägenheten. Det enda som är smutsigt nu är jag, men det ska det bli ändring på. Ansiktsmask, hårinpackning och ett bad :) JP, jag hoppas du är stolt över mig.


Ps. Petter-maraton på Z-tv - NICE!

Jag har sjukt tråkigt, tvättar och avludda...

16042010067 (MMS)

Jag har sjukt tråkigt, tvättar och avluddar våra kuddar. Välbehövligt!


Klaaar!

Fantastiskt! Nu är jag klar med tent-tusan. Nu ska jag borsta tänderna och somna gott :)


Aaah!

Klockan är 2 och jag sitter ensam och skriver tenta i vår tomma tomma lägenhet. Nästa gång JP tänker åka ifrån mig ska jag låsa in henne i min garderob och bara släppa ut henne när hon behöver gå på toaletten... Om ens då. Usch, vad tråkigt jag har. Jag vägrar dessutom gå och lägga mig innan tent-tusan är klar. Wish me luck och ser ni JP så sätt henne på tåget till Kalmar!


Åh herregud TA MIG HÄRIFRÅN! Satte mig ...

Åh herregud TA MIG HÄRIFRÅN! Satte mig på tåget i Hässleholm (denna jävla stad!) och märkte att det var flera skumma typer i vagnen. Det är ju trots allt torsdag och klockan har passerat åtta så det är väl helt förståligt att folk är i stadiet efter att fyllan är som värst men de har inte nyktrat till. I ALLA FALL så kom det på en tomte med en gitarr och hans fulle kompis som han mötte på tåget fråga något om en låt. Lång historia kort - idioten tar fram sin gitarr och börjar spela! Påhejad av den fulle kompisen givetvis som halvskriker "ta en blues ta en blues". Volymknappen är nog sönder för de hade väckt folk ur en koma! Till saken hör att han inte kan sjunga för fem öre, gitarrspelandet har jag inte koll på men jo visst han kan spela bra. Söta söta konduktörinna kom precis och frågade om vi var störda men motvilligt svarade jag ett tveksamt nej (som hon märkte) så hon sa att de skulle av i Perstorp så det var inte så långt. Hon hoppades att jag stod ut annars fanns det en tyst avdelning! Hahaha jag kan inget annat än luta mig tillbaka och "njuta" och faktiskt tycka att det är lite mysigt! Undras om han kör önskelåtar! Jag ska fråga ;)


Billigt nöje

Jag är på bibl (studenters slang för biblioteket haha) med Vanja för att "studera". Helt plötsligt utbrister jag "vad fan har han på sig" samtidigt som jag märker att Vanja har fastnat med blicken på samma ställe. Vi tittar på varandra och brister ut i ett gapskratt. Ibland när det är lite ruggigt så kan man ta sin sjal och liksom ha den runt sig för att värma sig med den. Det är helt okej...om man är tjej! För en kille kan det väl vara okej om man sitter ner hela tiden.

Jag hoppas bilderna talar för sig själv! Billigt nöje som sagt!


Jag har en känsla...

...att idag kommer bli en bra dag. En bra dag!

Jag har sovit alldeles för lite den här veckan och i morse var jag riktigt trött. Sådana här dagar kan man vara lycklig att man har Anna som ser till att dagen kickas igång på ett bra sätt! Det här mötes jag av i morse:


Det här brevet med ett sött rim på stötte jag på precis utanför min dörr. (Åh ja Anna jag vill verkligen till bibl!)




På toaletten - vågade knappt torka mig:


Till sist, när jag skulle göra min frukost:


Som om det sen inte var nog på att ha fått en bra start på dagen. Både Anna och jag har gnällt lite på senaste att våra mascaror är slut. Medan Anna har fått en ny så blir min bara torrare och torrare. Jag har Dior blackout och längst ner i min ena "sminkavdelning" så har det legat en kartong för just den sorten ett tag. Givetvis har jag trott att det har varit den tomma kartongen från den jag använder nu. I morse tänkte jag att jag skulle slänga kartongen för att inte bli alltför deppig, då inträffar något fantastiskt! Det är en ny mascara i!!! Döm av min förvåning och lycka! Jag har köpt den för flera månader sedan. Total lycka och en bättre morgon går inte att önska sig!


India, here we come!

Jag och JP sitter i soffan och pluggar. Jag skriver min tenta och JP lägger upp en powerpoint-presentation. För att göra en lång historia kort ingår Indien i JPs presentation och jag ville bidra. Så jag satte ihop denna, om jag får säga det själv, fantastiska bild!


TG goes to India!

Att JP inte vill använda den är ett mysterium för mig...

"Det är ju trots allt lill-lördag"

Johanna Persson är BÄST! Jag tror vi har sagt innan att när en av oss har tenta så står den andra för matlagning och annat nödvändigt. JP nöjer sig inte där utan går verkligen ALL IN!

Idag fick jag vänta i köket innan middagen och jag fick absolut inte tjuvkika in i vardagsrummet. Sedan kom hon och hämtade mig:
"Hej! Välkommen till restaurang Det är ju trots allt lill-lördag. Ett bord för två? Idag serveras det lax med stekt potatis, till det har vi en grovhackad sallad, chilisås, salt, peppar och en svampgrej. Detta serverar vi med en L'eau och framför Lyckohjulet. Varsågod att slå dig ner"

Söta söta JP hade dukat fram megafint och lagat värsta lyxmiddagen :) Jag är lycklig som har henne som bff och roomie!

Jag och JP har en ny dålig vana. När vi ...

Jag och JP har en ny dålig vana. När vi inte har något att göra på kvällarna ligger vi ibland framför TVn, för lata för att vare sig resa oss eller byta kanal. I brist på annat brukar vi ha MTV på i bakgrunden och nu har vi kommit på hur roligt det kan vara att skicka sms till dem och få svar på väsentliga saker som hur våra (påhittade) killar kysser eller hur bra vi passar med våra partners. Igår kom vi på något nytt! Vi kom på att vi kunde smsa 118 800 och "fråga vad vi ville". Vi ställde båda den viktiga frågan "Vem är mannen i mitt liv?". Jag fick svaret: "mannen i ditt liv heter jan-åke och är en bonde som har en massa kossor och som tycker om att äta hönsgödsel till frukost. det kanske inte låter så trevligt eller fräscht men han kommer att leva länge och han kommer att ge dig många fina ungar!". JP fick: "Mannen i ditt liv en en man som heter Erik Madsen, en kille som bor i Köpenhamn för tillfället och som du kommer att träffa på Arlanda om 2,5 år. Mvh 118 800" Vi vred oss av skratt tills vi kom på att 1, min man äter hönsgödsel och 2, JPs framtida man är inte Ola! Katastrof! Vi hoppas att 118 800 inte har rätt helt enkelt. Eventuellt att min man skaffar sig bättre frukostvanor och att de missupfattat namnet på JPs kille. Vi håller er uppdaterade :)


Dream vs Reality

DREAM

-
brunbränd
- att vi befinner oss på en exotisk plats
- hitta en gömd stor skatt
- c-uppsatsen KLAR
- hemtenta KLAR
- att Anna tycker om Melle
- att Anna tycker om Olof (hälsning Vanja)



REALITY

- blek som en snödriva
- den enda exotiska platsen vi kommer till är en skabbig park i centrala Kalmar
- skatten visar sig vara rutten och helt utan förmögenhet
- c-uppsatsen hänger som ett moln över mig hela våren
- hemtentans deadline närmar sig mer och mer
- Anna kommer aldrig tycka om Melle
- men Olof är i hennes hjärta sedan länge


Vi ska vara tacksamma för det lilla, en punkt stämmer överrens i både drömmen och verkligheten. Glad för din skull Anna!


Jag har sagt innan att JP har sina idéer,...

Jag har sagt innan att JP har sina idéer, en av dem är att hon HATAR ljudet av att man delar bommulstussar. Det låter inte mycket men för JP är det tydligen olidligt. Eftersom en av hennes piercingar har krånglat lite på senaste har jag fått agera sjuksyster och rengöra med tops och bommul. Sist det var dags för den dagliga rengöringen delade jag en bommulstuss eftersom jag inte behövde hela, sen stoppade jag halva i hennes öra. Det gillade INTE Persson: "Måste jag ha den i mitt öra? Räcker det inte med att du delade den? Varför delade du den, kan du inte ta hela? När du fyller år ska du få massa sådana av mig så du kan använda hela och inte dela dem!". Samtidigt som hon sa detta låg hon och ryckte till flera gånger av ljudet som om hon fick chockterapi. Haha, JP har sina idéer men det är en del av hennes charm <3


Finkalibrerad mansradar

JP har ända sedan vi gjorde ett test i Cosmopolitan envisats med att hon har en "finkalibrerad mansradar" och att jag är blind för kärleken. I början var jag inte alls beredd att hålla med men efter en del övertalning och övertygande argument från JP är jag beredd att hålla med till viss del. Jag skulle inte säga att jag är blind för kärleken. Men mansradarn - den är jag beredd att hålla med om.

För att ni ska förstå vad jag menar - en bild säger mer än 1000 ord:


Hjälp!

Jag och JP har det inte lätt. JP har inte kommit på en frågeställning till sin C-uppsats än och jag har fullt upp med min tenta. Vi borde båda plugga men i stället ligger vi i min säng och lyssnar på musik och drömmer oss bort till en spahelg! Någon som kan komma på ett ämne till JP och har lust att skriva min tenta så vi kan göra roligare saker?

På tal om att göra roligare saker ;)

Vem av oss är den skyldige?

Det har hänt en sak och vi vill inte peka ut den skyldige av oss två så därför kommer vi inte skriva våra namn utan vi kommer att kalla oss för Petronella och Hedvig. Utan att säga vem som är vem!

När TG är ute på stan så är ingen säker inte ens vi själva. Petronella stod och pratade med en kille som har haft en mindre flört med Hedvig. Eftersom alkoholen hade tagit över Petronellas kropp så sa hon följande till killen:

"Av alla Hedvigs killar är DU min favorit!"

Det är synd om killen som har sagt om sig själv att om han var tjock skulle han var den sexigaste tjockisen!

TG


SVAMP!!!

20100411112 (MMS)

SVAMP!!!


Anna försöker övertala JP till efterfest!

20100411111 (MMS)

Anna försöker övertala JP till efterfest!


TG på toa! Don't mind the eyes!

20100411110 (MMS)

TG på toa! Don't mind the eyes!


Woohoo! TG är back on track och ikväll bli...

20100403088 (MMS)

Woohoo! TG är back on track och ikväll blir det fest för hela slanten! :) Vi ses i dimman!


Visning på lägenheten

Eftersom situationen har blivit ohållbar så har vi beslutat oss för att gå skilda vägar och dela på oss. Därför hade vi visning på lägenheten i torsdags för att se om det finns några andra som kanske kan bli lyckliga här. Det var sammanlagt 5 par som var här och tittade och detta är vår gemensamma sammanfattning av paren:

PAR 1 en ung tjej och en ung kille som skulle på här med killens bästa kompis som även var tjejens pojkvän. Konstig konstellation som vi aldrig hade ställt upp på. Deras största orosmoln var om man fick tapetsera och måla om. Vi tror att de är för stökiga för att bo här.

PAR 2 ett par strax över 25. De verkade intresserade och ett av våra favoritpar.

PAR 3 ett äldre par som var mycket trevliga och som är vårt andra favoritpar. Bara positivt!

PAR 4 töntigt par som var i vår ålder typ. Förstår varför de har fallit för varandra men det var inte mycket go i dem!

PAR 5 VÄRSTA paret eller i alla fall halva! Tjejen var en stor bitch! Killen var trevlig men tror att tjejen tar för mycket plats! Anna skulle beskriva killen som en typisk JP kille till utseendet så ni som vet vad hon menar vet hur killen ser ut. TJejen går inte att få ur våra huvuden! Vi var upprörda på henne resten av kvällen nä usch! Hon var otrevlig och trodde inte på oss när vi sa hur mycket hyran var på. Hon öppnade vårt skafferi och snokade. Åååh att det finns sådana människor! Tönt, hoppas att hon aldrig hittar sin drömlägenhet och hamnar i ett avdankat skabbigt ställe!

TG

Varför är inte skåne med?

Annas geografikunskaper är inget att skryta med för de är nästintill obefintliga. Vi satt och tittade på vädret för någon dag sedan på TV och Anna skämmer ut sig lite. Rätt som det är så frågar hon på största allvar varför Skåne inte visas på kartan. Jag svarar att det gör det visst men märker att Anna inte alls är såld på den ideen och håller med mig men jag låter det passera. Fast Anna kan inte riktigt släppa det och börjar argumentera (något som hon inte kommer gå vinnande ur). Det hela visar sig att hon tror att södra delen av Sverige är bortkapad och att Skagerrak går ihop med Nordsjön (tror jag att det är) ia alla fall ovanför Danmark. Hon tror att vattnet på Danmarks östra sida är Vättern och och Vänern är på andra sidan.

Ja hon kände sig lite dum efter det hela!

TG

Yeah baby!

20100408107 (MMS)

Yeah baby!


På gång!

20100403087 (MMS)

På gång!


TG är på skånsk mark redo för att göra Hel...

20100312168-002 (MMS)

TG är på skånsk mark redo för att göra Helsingborg nattetid. Det var alldeles för längesedan sist så frågan är om takten sitter i. Vi får hoppas att det är som att lära sig cykla. GLAD PÅSK!


RSS 2.0