Blossa i en ny tappning

Alla kan den klassiska reklamen för Blossa-glöggen (tomtarna i reklamen är söta). B L O S S A och så vidare. Tanken slog mig precis att vi bloggar rätt så mycket om tv-reklamer, vi är så nördiga! Nördiga eller roliga så har vi dikterat en ny variant av Blossa-jinglen som vi tror kan bli ganska så stor. Håll i hatten, lägg den på minnet så kör vi!

B-L-O-G-G-A
B-L-O-G-G-A
B-L-O-G-G-A
Tough Girls heter bloggen!

Det är bara att nynna på! Varje gång ni dricker Blossa-glögg i jul så kan ni tralla på denna nya text och på det viset ge oss gratis reklam!

TG

Seminarium

Jag har haft ett seminarium idag eller rättare sagt det skulle ha slutat kl 19.00 men klockan är nu 19.13 och vi har fortfarande inte slutat. Frågan jag ställer då är VARFÖR finns det alltid vissa typer som VÄGRAR att avsluta?! Så förbaskat kul är det inte att diskutera!

TG

She's back!

ÄNTLIGEN är JP hemma igen! Helgerna utan henne är extremt tråkiga. Nu sitter vi och pluggar i vardagsrummet :) Ska jag vara helt ärlig så är mitt fokus kanske inte 100% på min konstvetenskap-chatt, men Martin är inte där idag. Vi brukar ha mission "krossa Martin", men det tappar liksom lite av sin grej när han inte är där.
Mission krossa Martin är inget personligt mot Martin, men han skriver alltid så smarta saker, så om vi lyckas skriva något ännu bättre så är vi SUPERSMARTA! Hahaha! Nej, åter till plugget!

TG

Första advent!

Jag hade HELT glömt att det var första advent tills jag fick ett glad första advent-sms från en kompis. Säger man så? Glad advent? Annars borde man börja med det :)

Åh, snart är det jul! Jag är en riktig julfantast! Jag gillar inte vintern, men julen är verkligen bästa tiden på året! Jag pratade med mamma igår och hon hade bakat pepparkakor och köpt gran. Känns konstigt att hela julen kommer vara fixad och uppackad när jag kommer hem, men samtidigt mysigt. Åh! Komma hem till en klädd gran!

Jag har försökt övertala JP att vi ska köpa en sådan där hemsk rosa plastgran, men det går inte så bra, hahaha!

Okej, den är ganska ful...


Hade jag haft pengar hade jag i alla fall gått och köpt typ en ljusslinga, en julstjärna, en adventsljusstake och ett datumljus. Känns konstigt att inte ha något julpynt alls i lägenheten. Nåja, vi får helt enkelt maxa julen när vi kommer hem på jullovet :)

Glad advent!

TG

Killer-banana-bild

Nu hittade jag bilden på mördar-bananen!

JPs största skräck!


TG

Killer-banana

Jag tror jag har sagt något innan om att JP har vissa idéer för sig. Ok, det har vi väl alla, men jag har aldrig träffat någon med så konstiga idéer som JP. Som till exempel att hon vägrar äta kokt potatis på helgen.
En annan idé hon har är att hon HATAR mogna bananer. Jag gillar också bananerna när de är gröna och att äta dem när de blivit brunfläckiga finns inte. Men JP är extrem, så fort hon ser en enda fläck så är bananen äcklig och då får jag slänga den eftersom hon inte kan vara i närheten av den. Här om dagen skämtade jag med henne att jag skulle klämma sönder den så det kom banan-mos på henne och sen jagade jag runt henne i lägenheten med bananen i högsta hugg. Hahaha! Snacka om banan-fobi! :)

Hahaha! Min snygga mördar-banan som jag gjorde nyss i paint!


Har en bild på den riktiga killer-bananan någon stans, ska se om jag hittar den när jag sorterar datorn!

TG

Mys-frukost!

Hej hej!

Nu har jag ätit lång mysfrukost! Helg-lyx är det bästa :) Nu ska jag vara duktig och betala räkningar och sortera min dator! Sen blir det slappesöndag!

TG

god natt!

Så där ja! Nu får det vara färdigpysslat och färdigslappat för i dag. Nu går jag och lägger mig :)
God natt!

TG

Fattiga TG

Hahaha! Satt och sorterade mina bilder och hittade den här. Innan studiebidraget kom så hade vi knappt varken pengar eller mat. Men man tager vad man haver - i det här fallet pyttelite kvar av olika sorters pasta!

Många bäckar små... ;)

TG

Hemmafru

Nu har jag pysslat lite, kollat en dålig film på TV och gjort EGEN pytt-i-panna! :D Jag är sjukt nöjd. Så nästa gång JP ska äta pytt-i-panna så kan jag också göra det utan att behöva äta megadyr lax-pytt-i-panna. Nu ska jag laga mat. Känner mig som en riktig hemmafru :) Vad ska jag göra i morgon? Baka kanske?

TG

Helg!

God morgon!

Jag vaknade för ett par timmar sedan, men har ätit lång mysfrukost. Idag har jag bestämt mig för att göra ingenting! Jag har haft så fullt upp med plugg de senaste veckorna, så idag ska jag bara slappa, blogga, läsa ELLE och kolla på dålig TV :)
Hörs senare!

TG

Äntligen!

Åh, nu har jag hållit på som en tosing i typ 3 timmar med att ändra om på bloggen. Men nu är det i alla fall gjort! Vad tycks? Kom gärna med tips och förslag :)

Idol-mys med efterlängtat choklad!

Nu är det bedtime!
Godnatt!

TG

Bästa!

Hahaha! Ok. Först - VARNING för nördigt inlägg! Men jag KAN bara inte låta bli! Nya ica-reklamen är den bästa. Så sjukt klockren. Heja EMD :D


TG

We're back!

Nu kan ni alla pusta ut - TG är tillbaka! Det har varit lite dåligt med uppdateringen på bloggen eftersom tentor och annat plugg kommit i vägen. Men Anna har idag klarat sin tent from hell (eller tentajävel på skånska). Eller klarat och klarat, den är i alla fall gjord. JP har sina tentor i nästa vecka och sedan är hon också back on track.

Jag belönar mig nu med superslappekväll! Jag har lämnat JP på stationen och handlat mat, så nu ska bara soffkuddarna puffsas, det ska badas ocg tv-kvällen ska planeras. Idoll 20.00 är givet. Håll tummarna för att Tönt-Tove åker idag!

Bloggar senare i kväll igen!

TG

Tema utekväll!

Vi hade en liten paus i pluggandet igår. Hämningarna släpptes, böckerna la vi undan, boxen åkte fram och dansskorna på. TG hade en kväll på stan. Inte helt utan incidenter dock! Vi bestämde hos för att ha temakväll med "Angelina Jolie" som tema. JP är inget fan av henne men ett beslut är ett beslut. När kameran kom fram så putade vi med våra läppar i Jolie-stil.

Vi är fint folk så vi hann med två outfits, en i svart och en som inte fångade upp dammet i uv-ljuset. Vad är det med uv-lampor på ute ställen? Det är väl inte 80-talet längre? Vad hände mer? Jo vi bytade strumpebyxor med varandra inne på toaletten. Detta är bara toppen av isberget för att förklara gårdagen!


Lyckad och misslyckad pose!





TG

JP - TV-stjärnan

Anna har fått en knäpp idé i sitt huvud som hon VÄGRAR att släppa! Hon har fått för sig att jag ska vara med i dokusåpor. Hon funderade på allvar att anmäla mig till Paradise Hotel, säsongen som visas nu, som tur var så blev det inte av men när vi tittar på det brukar hon säga "åh jag skulle ha anmält dig". På skämt (hoppas jag!) försöker hon inbilla mig att hon anmäler mig på olika dejtingsajter som matchpoint.com eller vad tusan de nu heter.

Igår tog hennes planer ett steg in i det verkliga livet, helt på fullaste allvar anmälde hon mig till någon töntig ny serie på kanal5. Ok töntig kanske är fel ord. Reklamen på tvn är typ om man är singel och över 21 år. Det var allt som Anna behövde veta innan hon fattade tag i datorn och skickade ett mail om mig. Jag ska hacka Annas mail och kopiera mailet så vi alla kan läsa vad det är för egenskaper jag söker hos en man - hade varit kul att veta!

Hämden är ljuv!

TG


Bedtime!

Åh! Nu är jag nybadad och redo att gå till sängs. Med mina böcker, såklart! Jag har även levt upp till mitt fläskis-rykte och satt i mig en massa kladdkaka. Magen står i fyra hörn och så här i efterhand var det kanske ingen jääättebra idé.


För övrigt får JPs Martin bakläxa för att han gav Tove så mycket beröm i idol i fredags... Det gillar vi INTE! Skärpning!

Godnatt!

TG

Paus i plugget!

Här sitter jag och läser och läser och läser och tycker att jag kommer INGEN stans. JP är hemma i Highnose över helgen, så jag är ensam, igen. Papput ringde innan för att kolla läget. Så frågade han om det inte ändå var lite skönt att vara ensam så jag kunde koncentrera mig på plugget... Eh, NEJ! Pappa är uppenbarligen INTE en Tough girl. Men, pappa, du är bra ändå :)

Nu ska jag i alla fall ta en paus, stänga av telefonen och ta ett bad. Det blir bad nummer två i vårt badkar, invigde det gjorde Ebba när hon var här och hälsade på.


Försöker skriva efter badet igen! Hej så länge!

TG

Ersätter Bagge!

Snygg-Martin

Det blir snygg-Martin som ersätter Anders Bagge i kvällens Idol! Bagge i all ära! Han är som en stor nallebjörn som man bara vill krama och kunna trycka på så att han skrattar! Nu ersätter de härliga-roliga-Bagge med sexiga-snygg-Martin. Helt perfekt enligt mig! Synd bara att jag sitter på tåget när Idol sänds! Det är väl för scenario som dessa som repriser finns skulle jag vilja tro!

TG

 


EFTERLYSES - en film om EU!

Jag har snart i en veckas tid suttit från att jag vaknat till att jag somnat (med paus för Paradise Hotel) och läst komplicerade böcker om EU. Jag klagade över detta faktum inför en kompis, att jag hade mycket att läsa och hans tips var att jag skulle se filmen. Därför undrar jag nu - finns det en film om EU och dess politik och institutioner! Hade det funnits hade den nog säkerligen varit förbannat fängslande! Frågan är inte då om jag hellre sitter med mina böcker!

TG


TG var först!

Hej!
Nu har vi inte varit duktiga på att blogga på länge känns det som. Men vi har båda fullt upp med plugg. Sjukt roligt var det i alla fall när vi kollade våra kommentarer och hittade denna:

A om EMILIA:
Har ni skapat en "sätta-sig-i-tvättmaskin" trend eller?
Storbloggarna har nämligen börjat haka på! HAHAHA=D

http://kenzas.se/2009/november/vem-har-sagt-att-det-ar-trakigt-att-tvatta.html

Tips: kolla datumen och jämför vems inlägg var först

Hahahaha! Vi kollade och vi var först! Sjukt nöjda skulle man kunna säga och vi är förstås övertygade om att Kenza fick idén från oss ;)

Nu - Mer plugg!

TG

Färg förgyller!

Anteckningar



Så här roligt har jag! Knappt två timmars sömn i natt, föreläsning och knappt en och en halv timmes sömn efter det och sen plugga och knåpa ihop sådana här anteckningar! Livet är inte rättvist alla gånger! Men visst är det fint och man blir betydligt mer sugen på att läsa skiten eftersom färgen förgyller det lite!

TG


Hjälp!

Har ni sett de nya reklamerna för något spelbolag (typ spela lagom eller svenska spel)? De föreställer en lök, en fisk eller en kaka och på alla står det "100". Vi kan inte klura ut vad de betyder. JP sa att den med fisken kan ju vara 100 laxar, alltså hundratusen. Men man säger väl varken 100 lökar eller 100 kakor? Vi har funderat och funderat...
Någon som kan upplysa oss?

TG

Oj!

Få saker är så roliga som när man säger något som man sekunden efter bara vill ta tillbaka för att det blivit så fel. Det här händer oss sjukt ofta och varje gång så sitter man där och hoppas att den andra inte hört, men varje gång hör vi varandra och brister exakt samtidigt ut i gapskratt!
JP har länge mobbat mig för mina "shiiit", ursprungligen från shit, men med en ghetto/gangsta-touch. Jag har ingen aning var det kommer ifrån, men det låter sjukt o-coolt när man säger det. Nyligen kom JP med en egen höjdare - "åjj". Som oj, fast med betoning på j:et.
Det här är verkligen två man skulle ha varit där-moments men antar att ni har era egna felsägningar och förstår vad vi menar.

Nu är det alldeles strax dags för Paradise hotel och krossad cholkad-glass! Ja, vi SKA kolla på Paradise hotel.

TG

Vinterjacka, ja tack!





Alla förslag till en snygg och billig vinterjacka är välkomna! Anna behöver en jacka! Hon kanske inte vill ha någon men hon behöver en!!! Jag pälsar på mig med stora halsdukar, mega vantar, jacka och värsta fall mössa medan Anna springer runt i en tunn sak i modell: (KALLT!)





TG


EMILIA

Jag vill tacka för alla gratulationer igår som kom direkt från hjärtat och inte behövdes någon påminnelse alls! TACK! Förresten så är det många som har svårt att tro att jag heter Emilia eftersom de förknippar det namnet med en "snäll liten flicka". Jag är ju snäll innerst inne men för att klara sig i världen får man ha ett tuffare skal eller något annat jag intalar mig själv för att lyckas bära upp båda mina namn! När jag har mina glasögon eller lockar i håret så brukar jag klassas som en Emilia.

EMILIA
EMILIA


JOHANNA

JOHANNA


Anna heter Anna Kristina och hon har inga problem med sina namn förutom att folk brukar ta det som ett dubbelnamn, Anna-Kristina! SEXIGT!



ANNA

ANNA


ANNA-KRISTINA
ANNA-KRISTINA


TG


Sen kväll...

Efter vårt äventyr för några timmar sedan bestämde vi oss när vi kom hem för att det blev popcorn and a movie. Eller eftersom vi aldrig kan bestämma oss för vad vi vill se för film so blev det popcorn och vänner. Myspys!



Sov Gott!

TG

Äventyr i natten...

Jag vet inte om vi borde skratta eller gråta. Klockan är kvart i tolv en lördagkväll och när förfesten normalt hade varit i full gång så sitter TG nu istället - i skolan. Ja! Det är sant!
JP kom på att hon ville skriva ut lite papper, så vi pälsade på oss och gav oss ut i natten. Efter att ha gått runt hela skolan hittade vi till slut en dörr där vi kunde komma in. Så här sitter vi nu!
Som sagt, inte var TG borde befinna sig detta klockslag en lördag... Men omväxling förnöjer heter det väl!
Hoppas på bättring eller kanske till och med en sen utgång när vi kommer hem.
Godnatt!

TG

Tidig kväll!

Så där ja! Det var allt för idag. Nu checkar TG ut och går och lägger sig. Det kan ju inte alltid vara lyx och glamour ;)

Godnatt!

TG

Neeej...

Jag gråter blod! Eddie åkte ur idol! Eller ok... Lite överdrivet kanske. Det var väl hans tur att åka med tanke på att han hängt löst 4 av 6 gånger, haha! Men ändå... Min man är inte kvar. Jag ska leta reda på honom och han SKA bli min. Jag sparade i alla fall på min röst och har lovat JP att lägga den på Ola i finalen i körslaget! Som vanligt - räkna med röstfiske runt 20.00!


TG

Positivt till Germanyyy

Jag har kommit på en sak som Tyskland kan stoltsera med (läs skämmas över) och som lockar en till ett gott skratt. För några dagar sedan gjorde vi ett inlägg om Tokio Hotel och deras tacktal på MTV EMA, det är den enda positiva saken om Tyskland! Kan i och för sig bero på att han
1, är otroligt ful
2, det är skrattretande att ett sådant uruselt band kan vinna
3, det är så kul när han säger "in our homecountry germanyyy"
4, att han ser så otroligt dum ut när han säger det

Grattis Tyskland! När ni vill visa framfötterna väljer ni Tokio Hotel. Nice move!

TG


"The German Problem"


Urk!

Lika bra att be om ursäkt till alla tyskar och German-lovers redan från starten...så no offense!

Tror det är vida känt att jag inte är något stort fan av Tyskland, tyskar, tyska och mera som har ursprung därifrån. De har inget att komma med men mycket att skämmas över och så har de mage att vara så fruktansvärt arroganta, självsäkra och respektlösa! Hursomhelst, jag sitter och studerar och har spenderat mycket tid vid något som kallas för "The German Problem", för er som inte förstår - "Det tyska problemet". Det är klockrent! Jag tänker inte gå in på vad det är men när till och med läroböcker tar upp att Tyskland är ett problem så måste det vara bekräftat! Tyskland ÄR ett problem! Hahaha!

TG

 


Fredagen den 13:e!

Håll i hatten idag är det fredagen den 13:e! Vad är det med denna dag egentligen? Personer som inte är skrockfulla har ändå lite respekt för denna dag. Personligen har det aldrig hänt något med mig på denna otursdag (peppar peppar ta i trä), däremot brukar jag vara med om en hel del annat "vanliga" dagar så det kanske går jämnt upp!

Jag är skrockfull när det gäller annat men inte så mycket över fredagen den 13:e. Att gå under stegar, gå på A-brunnar, kasta nycklarna på bordet osv det händer inte i min värld. Alltid efter jag av misstag ex kastat nycklarna på bordet så kommer det ett ljushuvud och frågar om jag tror att något kommer hända. Egentligen tror jag väl inte att något kommer hända just på grund av den faktor att jag kastat nycklarna men jag vågar ändå inte utsätta mig för risken så det är bättre att undvika!

Var försiktiga idag!

TG


Lyxfällan!


Lyxfällan is the shit! Ok fine det är synd om personerna som tvingas vara med. Samtidigt är det underhållande att se hur de har hamnat i den sits som de sitter i. De har verkligen noll koll. Som vi brukar säga - SNYGGT JOBBAT!

TG


Skämt med en nypa allvar!

Det är allmänt känt att studiebidraget är lågt och vi kan bara instämma DÄRFÖR tänkte vi nu ge er kära bloggläsare chansen att sponsra vår hemfärd! Haha! Saken är enkel, vill ni träffa oss till jul så är det inte mer än rättvist att ni betalar en del av biljetten! Annars så är ni välkomna att fira jul i Kaaalmaaa!

TG


Personal shopper!

Nu ska jag snart ner till city och leka personal shopper medan Anna är i skolan med Samuel, TT och resten av gänget! Är det någon som vet en personal shopper tar i provision? Har man ett bestämt belopp eller handlar man lite till sig själv samtidigt och behåller kläderna men lämnar kvittona till personen man handlar för?

TG


Händiga brudar!

Vi är sjukt stolta! Vi har precis lyckats skruva upp JPs nya tavellist - med plugg, skruvar, vattenpass och hela paketet! Det blev både snyggt och rakt! (Bild kommer senare min dator samarbetar inte) Snyggt jobbat!

TG

Tankar om reklam!

Vi har blivit lite lata och det är alltmer sällan som vi orkar lyfta på fjärrkontrollen och zappa när det är reklampaus. Det har lett till vissa funderingar...

...varför höjs volymen när reklamen börjar? Väldigt dumt om man håller på att slumra framför tv:n och sen blir väckt av någon dålig jingel!

...en del reklamer är fruktansvärt DÅLIGA! Upphovsmännen till vissa reklamer borde skämmas! Värst är den som visas nu för något nässpray, kommer inte ihåg vad det heter, men dialogen är typ:

"(tjej nyser) oj förlåt men jag är så förkyld"
"jaha, jag med"
"men det märks ju ingenting"
"du skulle hört mig i morse"

hö hö hö...NOT!

Den är så dålig att vi var rysningar!

...en del reklamer är riktgt roliga! Ibland får de där reklammakarna till det!

...summa kardemumma är att de flesta är mediokra eller DÅLIGA!

...mer bra reklam till folket och sänk volymen!

TG


Hemma!

Så där ja! Jag har idag haft min längsta föreläsning hittills, vi slutade inte förrän en halvtimma innan vi skulle och vi brukar få gå en timma tidigare, MINST. Efter det har jag letat land och rike runt, eller ok Kalmars två bibliotek runt, efter litteraturen till den nya delkursen. Men nu är jag i alla fall HEMMA! JP har väntat med frukost, så nu är det frulle-time för Robin och Björn!

TG

Snyggt jobbat!

God morgon! (På riktigt... inte som när vi brukar skriva god morgon kl 12!) En annan är van vid att hennes föreläsningar börjar kl 13 på dagen. Så där kul när jag såg igår när jag gick och la mig (sent) att jag börjar kl 9. Det är väl inte supertidigt, men jag är INTE van vid att vara uppe med tuppen... Hoppas JP sover tills jag kommer hem, BRA ursäkt till en andra frukost :D Men men, litteraturvetenskapen, here I come!

TG

God natt!

Nu är det bedtime! Eller ja, JP la sig för ett tag sen. Håll tummarna för att hon sover gott och mår bättre i morgon! God natt!


TG

Spännande!

TG tittar på årets händelse - fotbollsgalan! Fast frågar man mig så är det Melodifestivalen som är årets händelse... Jag är mer intresserad av mina fiskpinnar, men gör så gott jag kan för att hänga med och ställer frågor till JP! Jag är ju själv gammal fotbollsspelare. JP brukar i och för sig dra med mig på hif. Men ska sanningen sägas så är jag där mer för sällskapet än för själva "upplevelsen". Fast en del har jag snappat upp, som till exempel att om det är nära att det blir mål (oavsett lag) så ska man säga "oooooh" i ganska lågt röstläge. Men jag kommer ALDRIG glömma hur mycket JP skrattade år mig när jag frågade hur man bestämde vilket lag som skulle ha västar om de har samma färg på kläderna! Nåja, jag gör så gott jag kan!

Hahaha!

Det här klippet är det BÄSTA! Vi skrattade ihjäl oss när vi såg det "live" på ema och vet inte hur många gånger vi har sett det sedan dess... Killen låter lagom löjlig! "In our home country Germanyyy!"
Mycket nöje!



TG

God morgon!

TG har haft en segmorgon! Tanken var att jag skulle följa med JP till skolan idag, som stöd, men så blev det inte! JP gick själv FAST hon var sjuk. Eller inte sjuk, för det vägrar hon vara och inse att hon håller på att bli. Så JP är frisk! Vi har haft lång mysfrukost framför TVn och JP ligger nerbäddad i soffan och får inte gå upp. Fast hon är frisk! Nu har jag en konstvetenskap-chatt att förbereda mig för! Håll tummarna för min chatt och JPs hals!

TG

GG

Gossip Girl är serien som ger en craving alltså! Vi har precis tittat på tre avsnitt och vi hann inte titta färdigt förrän vi gick in på youtube för en preview på nästa avsnitt. Mer mer mer! GG is the shit! Som alltid är vi före kanal 5 men de knappar in på oss MEN vi har skola som kommer i vägen för übersexiga Chuck och snygg-Nate!

TG


Busiga!

Var kommer alla våra "bra" ideer ifrån? Vi hittar på saker ibland som är helt taget ur det blå men som vid stunden verkar smarta! Vi har inget bra svar på detta men vi önskar att vi hade! Busiga är helt enkelt det vi är! MEN roliga - glöm aldrig det!

Ikväll har vi ett grande problem! Vi har svårt att få ihop vårt TV-tittande. Det finns inget utbud en söndag eftermiddag och kväll. Vi vet inte hur vi ska fylla luckorna som uppstår mellan vissa program! Det är synd om oss! Tips tack!

TG


Shulalula chili con carne!

Vi har ett nytt talessätt shulalula chili con carne. Shulalula har varit använt en längre tid och är en hälsningfras a la getto, eller nået! Kanske inte getto men inte är inte tufft! Tillägget med chili con carne vet vi kommer från Lukic men var hon fick det ifrån har vi ingen aning! De två tillsammans är en hit!

Ikväll gäller det! ALLA röstar på OLA! Skicka OLA som ett sms till 72 400. Det är han som är lite som en underdog och vi vill väl alla ha den bästa finalen nästa vecka? Den finalen borde vara mellan Pontare och OLA. UT MED STEFAN! Han har inga egna låtar. Rösta gott folk, rösta!



Vilken tjusig final detta skulle bli!

TG


Glass och efterfest!

Vi har beslutat att vi bara får äta glass på helgen för annars är risken att vi äter för mycket varje dag. För några timmar sedan skrek Anna från sitt rum:
"JP vet du vad vi har glömt?
"Nää..."
"Vi har inte ätit glass på hela helgen!"
"Det är torsdag idag."
"Ja just det! Jag trodde det var söndag idag!"
"Dessutom åt vi visst glass i helgen för i söndags åt vi varsin halv liter!"

Efter det så kom vi fram till att vi aldrig skulle missa att äta glass eftersom det är det viktigaste. Så summa kardemumma glass och efterfest är det som regerar i våra liv! Vi lever verkligen i vår egna lilla bubbla!

Nu återgår vi till EMA! Foo Fighters är bäst! (JP nöjd!) Kanye kan fortfarande dyka upp på ett olämpligt sätt! (Anna nöjd om hon ser honom! JP nöjd om han gör bort sig!)

TG


Vad hände?

Igår var TG på premiär på ett nytt ställe! Sjukt roligt och där var mycket folk eftersom det var premiär. MEN. Vad är det för fel på oss?! Varje gång innan vi går ut så säger vi att ikväll ska vi INTE ha efterfest. Varje gång vi kommer hem, har vi efterfest! Det är ju kul att folk känner sig välkomna... Men när det kommer fram någon och frågar "efterfest på vanliga stället", då börjar man undra. Står det "Efterfest!" tatuerat i våra pannor? Summa kardemumma var vår kväll - som alltid - en hit!

TG

Robert Pattinson!


Urk!



Vad är grejen med Robert Pattinson? Jag förstår bara inte! TG (Tough Girls) har en delad uppfattning om den här killen. En är förtjust i honom, den andra förfärad av honom. Dessutom tror jag att jag går emot rätt så många andra tokiga tjejer men saken är den att den här pågen har inget att erbjuda! Han är ful! Ful ful ful ful ful! Jag trodde att man tjänade bra med kosing i Hollywood men tydligen har han inte råd att köpa schampoo. Nej just det, fel av mig! Han HAR råd att köpa schampoo men han GÖR det INTE! Det är väl något uppror han har för att han ska verka "cool" vilket han misslyckas med t o t a l t ! Det är bara löjligt! Så alla ni som är betuttade i den där varelsen får tycka att jag är löjlig när jag sågar honom! Han kan gå tillbaka och gömma sig i grottan han kom ifrån!

(Internt till den obloggande halvan av TG, märkte precis att killen ovans initialer är RP!)

Kvällens vara eller icke vara - ska det bli utgång ikväll eller inte?! DILEMMA!

TG


Hej mitt vinterland...

...jag sitter i skolan och väntar på att få diskutera ett arbete. Aaah! Hur ska det gå? Ringde Anna för 50 minuter sedan för ett wake up call men gissar att hon vände sig 90 grader i sängen och somnade om igen.

Ute snöar det. Det lägger sig inte på marken men ändå - snöar! Lukic som sitter sidan om mig är galen för hon HATAR snö! Själv får snön mig att drömma mig bort. Just nu har jag värsta cravingen på en skidsemester! Tänk er själva att svischa ner från en brant i norra Sverige eller alperna. DRÖMMEN! Jag försöker övertala Anna att följa med men hon använder en dålig ursäkt "jag kan inte åka". Det är bara att ställa sig med skidorna på i en sluttning nedför och sen sköter skidorna jobbet. Ner kommer man alltid!

Aaaah!



Hur gott ser inte det här ut??

TG

Det var en gång två skåningar och en Bellman...

Finns det någon som har tagit sig igenom en Bellman dikt/vers/text (jag vet inte vad den rätta benämningen är)? Det är just vad Anna försöker göra och att säga att hon är mätt på det är väl bara förnamnet! Situationen är så illa att till och med jag har försökt att läsa det han har skrivit ner! Herregud det är ju för sjuttsingen bara ord som inte hör ihop och som inte gör en klokare! Ni kan ju själva tänka er hur det blir när två skånska brudar ska försöka ta sig igenom den där smörjan! 

Jag tycker att man ska hålla sig till följande Bellmanhistorier!

Det var en gång en rysk en tysk och en bellman.
Alla hade gjort nåt väldigt dumt så de skulle straffas med döden.
Alla fick välja hur de skulle dö. Först in var rysken:
- Hur vill du dö?
- Genom halshuggning! svarade rysken.
Rysken halshöggs och näst på tur var tysken:
- Hur vill du dö?
- Jag vill hängas! Svarade tysken.
Tysken hängdes och sist ut var bellman:
- Hur vill du dö?
- Jag vill att ni ger mig en HIV-spruta! Svarade bellman.
- Ok! Svarade männen. De gav honom en HIV-spruta men bellman bara skrattade.
- kör på med en till fick han skrattade fram.
Männen tvekade men de gjorde som han sa.
Efter en stund låg bellman på golvet och vred sig av skratt.
Männen undrade vad som stod på och frågade:
- Vad är det som är så roligt?
- Amen ni fattar ju ingenting, sa bellman.
- Jag har ju kondom!

TG


Urk...

Vi kollar på made (igen, vi vet...). Undrar bara - VAD är grejen med bodybuilders? Dom är ju bara ofräscha! Fläskis håller fast vid att hon hellre är knubbig än musklig! Blä och bu för bodybuilders!

TG

Ps. Tänkte lägga upp en bild, men de var bara FÖR mycket...

Morgon-underhållning!

Eller kanske förmiddags-underhållning... Ganska nyvaken även om jag varit uppe i över en timma. JP och Vanja kommer hem på lunch och sätter fart på Lindölundsgatan. Först är det disco i köket och sedan flyttar sig festen till vardagsrummet.

Hur man kan sjunga och hoppa och dansa när man är proppmätt har jag ingen aning om... Men party är det!

Hur skulle man bättre kunna vakna?

TG

Gårdagen!

Först och främst så måste vi skryta! JP är ingen tvspels-människa! Innan vi flyttade ihop så kunde man räkna hur många gånger jag spelat (bortsett från singstar och guitar hero) på ena handen. Så igår skulle vi spela wii sport med de oanmälda grabbarna. Boxning var det som de trodde att de var överlägsna i så en av killarna utmanar mig och jag knockar honom i första ronden! För att försvara den första killens ära ställer sig kille nr 2 upp och ska utmana henne men det gick käpp rakt utför! Totalt tre killar blev knockade och deras stolthet var som bortblåst. JP rules!

Igår träffade vi en gammal god vän till mig från Höganäs! Lisa Lump, roligt! Det är inte ofta många har vägarna förbi Kalmar men när de väl har det så är det succé!

Jag sitter och tittar på TV och Anna sitter sidan om och skriver en hemtenta men det är ofta som jag ser Anna snegla mot TVn och då ger jag henne blicken eller knäpper med fingrarna för att påminna henne om var koncentrationen ska vara!

Vi var dåliga på att ta foto igår så ni får nöja er med en gammal bild!

Snygga bruds!

 

TG


Ibland är det tufft att vara oss!

Hahahahahaha! Ja det händer mycket otippade saker när vi är ute men oftast har vi koll på läget! Klockan är nu fem på morgonen och vi har precis lyckats tömma lägenheten! Tidigare ikväll gick vi ut för vad vi trodde skulle bli en "normal" kväll. Normalt finns inte i vårt vokabulär en lördagkväll men ni förstår. Vi hittar ett orginal som följer med hem på en provisorisk efterfest när vi NÄSTAN har lyckats slänga ut honom, dvs han står och och tar på skorna och vi tänker yes han kommer gå! DÅ ringer det på dörren och tre killar kommer - vi som nästan var ensamma fyller på med 100%! När de kommer så kan vi ju inte slänga ut den första! DETTA HÄNDER INTE! Summa kardemumma vi hade roligt men ibland är det ingen dans på rosor att vara oss! Vi är helt enkelt roliga och de flesta vill vara med oss!

Sov gott! TG

RSS 2.0