Herre min hatt!

Nu har jag suttit i TIMMAR och raderat gamla sms. Man kan tro att eftersom TG spenderar i stort sätt 24 timmar om dygnet med varandra så behöver vi inte smsa varandra. Fel fel fel!

Jag kan informera om att från den 30 juli fram till den 26 mars hade jag 5427 sms från JP. Då är alltså inte de jag skickat till henne inräknade. Det blir ungefär 678 sms i månaden eller, om man så vill, 22 sms om dagen! Otroligt men sant. Vi tackar båda det geni som kom på att det borde finnas sms-paket ;)

Nu ska jag så klart smsa JP och berätta the big news!


Gaaaaammal bild!

KÄNDIS!!! Han ville åka på samma tåg som TG!

20100328084 (MMS)

KÄNDIS!!! Han ville åka på samma tåg som TG!


TG är på väg till Skåne! 

Alla i Kalmar k...

20100328083 (MMS)

TG är på väg till Skåne! 

Alla i Kalmar kan andas ut medan nordvästra Skåne borde tänka twice before ni lämnar huset! Vill passa på att slänga ut en förfrågan - finns det en vänlig själ i Kalmar som kan tänka sig att ta hand om Annas masksamling medan vi är borta?

(Liten förtydligen, de inlägg som ser annorlunda ut jämfört med tidigare är gjorda med Björn och Ulf. That's why!)

TG


Hemmafru

Jag övar inför mitt framtida yrke - hemmafru! Fast i framtiden ska "lyx" läggas till framför! Anna skriver hemtenta och jag har förbjudit henne att hjälpa till med det vardagliga. Förbjuda är ett starkt ord jag använder mer fraser som "du kanske borde..." och "är det inte bättre om...". Det fungerar och det är huvudsaken! Idag har jag tvättat, handlat, lagat mat, diskat och det bästa av allt - sorterat Annas underklädeslåda! Sweet! Det var min höjdpunkt på hela dagen!

TG


Annas nytvättade strumbyxor!

20100326081 (MMS)

Annas nytvättade strumbyxor!


Likhet?


Shoppat loss på apoteket!


Middag med främlingar

Jag vet inte varför vi inte har berättat detta tidigare men jag kom att tänka på det nu och tänka dela med mig. När vi åkte tillbaka till Kalmar efter att ha firat jul på 'himmaplan' så hade vi kanske inte så oväntat mycket packning med oss. Tåg-helvetet blir försenat eftersom vi missar bytet i Hässlehåla och får vänta TVÅ timmar! Så vi bestämmer oss för att det är värt 70 kronor för en taxi från stationen och hem speciellt med vår packning och dessutom gillar vi ju att slå klackarna i taket så hade vi planerat att åka med ett tåg för att ha lagom tid på oss att landa hemma och sen gå ut. Vi hade ju varit ute på ett bra tag och det var väl vissa speciella personer som lockade.

Vilken grej det skulle visa sig att vara att ta taxi! Det är en ung kille som skjutsar oss och eftersom vi är sena så ber vi honom vänta medan vi springer upp med väskorna så att han senare kan skjutsa oss till Maxi. På väg dit börjar vi prata lite och jag vet inte hur men det blir bestämt att vi ska äta middag med han och hans kompis!

Helt plötsligt sitter vi på en pizzeria med två töntiga taxichaufförer! Den här upplevelsen går inte att beskriva! Tänk er ett avsnitt av "Du är vad du äter" med hemska Anna Skipper, jag lovar inom något år kommer de här två killarna vara med där. Det enda de snackade om var bilar! Under tiden vi var där så var det mest de två som pratade med varandra och med pratade menar jag rättade varandra angående fälgar och hur mycket bilar höjs från marken! Intressant?

Jag har försökt förtränga det här minnet så gott det går och hoppas jag aldrig hamnar i en av deras taxibilar igen.

TG


Lady Gaga

Jaaa dååå!

Vad blir det om man mixar globen, Lady Gaga , TG och Vanja?

SUCCÉ!



TG


Hakåns bar

Först och främst vill jag bara säga att ingen av oss har tittat på Färjan och ingen av oss har haft en tanke på att titta på Håkans Bar MEN när man har sett programreklamen i en vecka så kunde vi inte låta bli! Vilken man! Godtrogen räcker inte att förklara honom!

"Noo my name is Håkan not Haakon (Hakån). Oh no no no katastrof konkurrs!"

Synd bara att han måste måla om hela baren och sy upp nya arbetskläder så att de passar skylten hahaha!



TG


Piercing

Vi hade en tråkig dag förra veckan. Det var liksom en sådan dag när ingenting är roligt. Vi orkade inte ta tag i något och kom vi på en sak vi kunde göra så hade vi tröttnat på den fem minuter senare. Dagen kunde spenderats i sängen men vi kände ändå att vi borde göra något. Så vi bestämde oss för att göra den mest naturliga saken i världen när man har tråkigt - ta hål i öronen!

Vi har pratat om det innan men aldrig kommit till skott utan det har mest varit tomt snack som vi båda vet aldrig skulle ske men nu har det skett!

Hoppas vi inte piercar öronen varje gång vi har långtråkigt för då skulle våra öron vara fyllda snart!

TG


Pinnar till salu

Hahaha när jag skulle ladda upp en bild till förra inlägget så hittade jag några fantastiska bilder som vi helt har glömt att berätta om. Det är några veckor sedan det hände men frågetecknet är fortfarande lika stort. TG gjorde Kalmar en onsdagkväll (eller snarare en av oss) på vägen till efterfesten så hittar Christoffer två pinnar som han ska ha med sig. Tydligen tycker han att det är en bra idé.

När Anna och jag sen ska lämna efterfesten så får Anna syn på pinnarna som dessutom förökat sig till tre stycken och hon tycker att vi ska ha med dem hem! Jag är för trött för att argumentera utan låter henne bära dem hem! Det är fortfarande ett under att hon inte repade sönder en bil eller slog sönder ett fönster.

Nu har vi tre pinnar liggnades i lägenheten av absolut ingen anledning. Är det någon som är intresserad så hör av er! Vid snabb affär så får ni avdrag på priset.

Just det...det är inga vanliga småpinnar vi snackar om!


Christoffer med pinnarna

Anna med pinnar

 


Kova Tytöt

TG ska bli internationella! Vi startar vår lansering i grannlandet Finland där vi kommer gå under namnet Kova Tytöt vilket är direkt översatt från engelska Tough Girls med hjälp av det fenomenala Google Translate! Google Translate är för övrigt en räddare i nöden!



TG


Tattoos

För ett tag sedan så införskaffade sig TG nya tatueringar som vi har glömt att dela med oss av, så här har ni våra masterpieces.



All by myseeelf!

Ja, då var det officiellt. JP har åkt till Sälen och lämnat mig ensam i Kalmar. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig. Som tur är ska jag till Göteborg på onsdag och hälsa på Soffis. Tills dess får jag fylla mina dagar med sådant som tvätt och plugg för att inte tänka på hur ensam jag är. JP, kom hem! Vi börjar om igen! Vi glömmer allt! Där ute är det så kallt!


Nej, nu ska jag hämta den sista tvätten och vandra iväg till biblioteket :)

TG

Förhörd

Sitter på biblioteket och pluggar! Detta har blivit vårt hem de senaste två veckorna! Snart är det över eller inte över men det lugnar ner sig i alla fall. Kolla vilken superhjälp jag har som triggar mig inför min tenta. Hon ser snäll ut men hon korsförhör mig, har jag något litet fel så frågar hon mig om och om igen tills det sitter. Tur att jag har henne!



TG


Tillägg till Sims

Jag glömde nästan det viktigaste... När Anna gjorde sin gubbe igår så döpte hon henne till 'JP' vilket har lett till vissa problem. Vanja och Anna är så långt nere i datormissbruket att de misstror mig för att vara den påhittade grejen i min mobil. Så här kan det låta:

Vanja: "Nu är hon bästa kompis med Maggie!"
Anna: "Vad bra!"
Vanja: "Nu är du bästa kompis med Maggie!" Vänder sig mot mig så att jag ska förstå att jag har en ny bästa kompis.
Jag: "Det är inte mig du spelar med bara för att Anna har döpt henne till mitt namn!"

Förstår ni min oro?! Inte nog med att jag förlorar två av mina bästa vänner till dataspelsdjävulen utan de tar mig för att vara en tecknad figur! Finns det något journummer man kan ringa?!

TG


Sims

VAD ÄR GREJEN MED SIMS?! På Björne (min nya mobil) finns Sims 3 som ett spel och det var ett stort misstag, ett S T O R T misstag att visa det för Anna! Igår ville jag ladda ur min mobil helt innan jag skulle lägga mig så Anna erbjöd sig att pilla på den så att den skulle dö. Hon spelade i timmar! Inte nog med att hon blev besatt utan hon satt och pratade med sin jävla gubbe! Lite schizo!

Jag har ingen som helst koll på Sims och jag vägrar bli intresserad. För mig är Sims töntigt med stort T!

Nu sitter Vanja, Anna och jag i ett grupprum i skolan för att plugga varpå jag gör ett nytt misstag. Jag berättar för Vanja om Annas besatthet av Sims igårkväll och Vanja vill testa vilket leder till att jag nu är instängd i ett rum med två Sims-freak! Vår koversation är typ:

Anna: "Glöm inte att hon måste vara på jobbet kl 9."
Vanja: "Nej nej."
Jag: "Spelar roll, låt henne dö!"
...
Vanja: "Hon kommer missa jobbet!"
Anna: "VAAAANJA! Neeej!"
Jag: "Spelar roll..."
Anna: "JA!!! Vi måste ha pengar, jag måste köpa en spis."
Vanja: "Hon missar jobbet för hon måste cleana."
Anna: Suckar djupt... "Hon får städa när hon kommer hem..."
Vanja: "Nä, hon blir bara 10 minuter försenad."
Anna: "Bra!"

Detta är bara en bråkdel av deras meningslösa diskussion. Är det någon mer än jag som tycker att det här är värdelöst?!

TG


Anna "Bölden" Olofsdotter

Hahaha! Aldrig förr, verkligen ALDRIG förr har ett bibliotek varit så roligt som det var tidigare idag! Det kommer bli svårt att återberätta men jag ska göra mitt bästa!

Jag sitter vid en dator och Anna sitter sidan om för vi smider planer på hur vi smidigast ska spana in en kille utan att han märker det. Anna sitter och liksom smeker sig själv på höger benet och säger

"amen öh" och så börjar hon skratta varpå jag frågar

"vad? Har du tagit på dig ett par leggings med hål i?"

OM det hade varit så väl! Anna visar sitt ben och på insidan av låret precis ovanför knäet så är där en stor böld. En böld som visar sig vara ett par trosor!!! Ja TROSOR! Jag behöver väl inte säga hur vi reagerar på det.

När vi hämtat andan så säger Anna

"hur ska jag få ut de här utan att det märks?"

Besöka toaletten kanske?!

TG

RSS 2.0