Idag har TG haft en bra dag. Den började m...

20100831534 (MMS)

Idag har TG haft en bra dag. Den började med att Anna kom hem till mig med frukostbullar efter hennes körning. Sedan fortsatte dagen spontant och härligt. Vi tog bussen in till Helsingborg och spelade minigolf. När "Bäng" anslöt till oss så gick vi en runda till. Jag kan tillägga att två rundor minigolf är i maffigaste laget. Efter golfen så styrde vi vår inriktning mot Idrottens Hus och en timmes bowling. Så kul vi har haft. Nu sitter vi på mezzo i stan och har ätit alldeles för mycket. Tro inte at vår dag är slut ännu. Nopp, vi ska för det första kränga ännu mer innan dagen/kvällen avslutas med bio. Perfekt dag! Dagarna vi spenderar med varandra och som är löst planerade, de brukar bli de bästa. TG-love!


Säg inte att vi inte vet hur man roar sig!

20100828529 (MMS)

Säg inte att vi inte vet hur man roar sig!


YEEEEEEEES!!! Vi hade Visat för något år s...

20100825519 (MMS)

YEEEEEEEES!!! Vi hade Visat för något år seda och seda bytade vi till Canal Digital, jag var inte helt med på bytet men efteråt var jag mer än bara nöjd! Idag var det en man hemma hos oss för att vi skulle byta tillbaka till Viasat och jag kokade på insidan! Nu satt jag och kollade igenom kanalerna och var inställd på att detta var PEST! Så ser jag att vi har E! - igen!!! Lyckan är total! Min favorit kanal! E! var anledningen till att jag inte gillade bytet från Viasat från början. Heja E!


Himlen är delad, blå - svart. Jag hann pre...

20100824515 (MMS)

Himlen är delad, blå - svart. Jag hann precis komma ner till Anna i Mölle hamn innan himlen bildligt öppnade sig! Det pisseregnade i två minuter och sen sken solen igen.


Jag kom hem 7 i morse och sedan dess har j...

20100821513 (MMS)

Jag kom hem 7 i morse och sedan dess har jag hjälpt min mamma (som i sin tur hjälpt min syster) med att göra vaniljhjärtan. På eget initiativ så satte jag mig och började trycka ut degen i formarna och nu äntligen börjar jag se slutet på det här! Gott ska det bli!


Ärligt talat vad är det för problem på...

Ärligt talat vad är det för problem på människor? Även jag har varit en fjortis men ändå har jag alltid, ALLTID, stört mig på personer som måste lyssna på musik högt. Typ sådana som sätter på mobilen på bussen - det är INTE okej! Samtidigt vill jag slänga en känga åt dem som har hörlurar men som ändå spelar så pass högt att man undrar varför de har hörlurar. Trots allt detta och att jag nu sitter på bussen med en massa fjortisar så är jag feeestsugen!


Anna och jag lämnar tydliga spår på vad vi...

20100819512 (MMS)

Anna och jag lämnar tydliga spår på vad vi sysslar med!


Anna och jag har precis tittat på Snabba C...

20100817510 (MMS)

Anna och jag har precis tittat på Snabba Cash och en bit in i filmen så tvingas vi byta tv eftersom dvd-spelaren inte ville samarbeta. Anna är inne i filmen och redo med ostbågarna fast att det är myrornas krig. Så jäkla dum såg hon ut, det var precis man fick kontakt med henne! Hon kanske...nej det finns ingen anledning eller bortförklaring!


Ni måste höra på det här, det är vär...

Ni måste höra på det här, det är världens sämsta ursäkt! För två år sedan (rätta mig om jag har fel Anna) så träffade vi två killar ute, Johan och Emil som går under smeknamnen Johan RP och Agro-Emil. Emil och Anna hade en liten fling och de smsade och ringdes en del. De kom fram till att de skulle träffas och Agro frågar typ om de ska träffas på kvällen varpå Annas ursäkt till att hon inte kan är (håll i er nu) för att hon ska TVÄTTA HÅRET!!! Tydligen är hårtvättning ett stort projekt för Anna. Av alla ursäkter som jag har hört eller sagt så är denna i topp på sämsta! Samtidigt är den i topp på den roligaste! Tänk på att planera med Anna i god tid för hon planerar runt hennes hårtvättstider!


Igår gjorde TG Helsingborg osäkert! Luck...

Igår gjorde TG Helsingborg osäkert! Luckorna finns där och vi har redan bokat en kväll i veckan där vi kan hjälpas åt att hitta pusselbitarna så att kvällen blir hel. En sak är säker och det var att vi körde bortamatch! Inte den typ av bortamatch som ni tänker dock!


Jag jobbar med Linda och Jonas (som är or...

Jag jobbar med Linda och Jonas (som är ordinarie) så jag är en extra fast att jag varit där länge att jag är i översta lagret i "extra-hiearkin". Vi arbetar med Robin som är extra. Igår sa han till Linda att hon och jag inte är vanliga brudar. Vi var inte så fnittriga. Haha bästa komplimangen EVER!


Igår var Anna och jag på bio men när ja...

Igår var Anna och jag på bio men när jag meddelade på jobb mina aktiviteter för kvällen så blev jag ifrågasatt! Först kom Björn och frågade vad jag skulle göra på kvällen och när jag svarade att jag skulle på bio så fick jag till svar "du ska på deeejt". Precis innan jag slutade så skyndade jag mig för att bli klar och sa till Emil att jag var lite stressad för jag skulle på bio varpå han säger "jaha vad heter han?". Tydligen går man bara på bio med någon från motsatta könet ;)


Läser i Kvällsposten och på nöjessidor...

Läser i Kvällsposten och på nöjessidorna har de citat från kändisars bloggar och twitter. Soran Ismail har skrivit följande: "Pagrotsky sitter med på planet hem. Han är fortfarande kort, så ingenting nytt på den fronten." Jag tycker att det är kul, enkelt och kul. Det är i alla fall en stooor intressepil!


Jag är alldeles för sliten för att göra nå...

20100810505 (MMS)

Jag är alldeles för sliten för att göra något så ligger i soffan och tittar på Allsång på Skansen. Tove aka Idol-Tove är med och ööööööh! Köp tjejen ett par skor! Jag tycker att det är så fruktansvärt löjligt när de ska uppträda utan skor. Vad är grejen med det? Förutom att det är töntigt!


Åh vattenmelon! Min man på jobb är fantast...

20100808504 (MMS)

Åh vattenmelon! Min man på jobb är fantastisk, FANTASTISK! Lite historia till detta... Igår var det efter tre timmars jobb följt av nio timmars arbete grisfest, rättare sagt 'svinafest'. Jag kom lagom till en brännbollsmatch i väntan på att svinet tillagades. Natten till idag blev inte heller många timmars sömn för min redan trötta kropp så summa kardemumma så är jag mööör! I morse när jag kom till jobb var det inte lätt att heta Johanna Persson ska ni veta! Jag är helt stel i kroppen och har träningsvärk i benen (tur då att mitt jobb är stillasittandes...NOT). Till det var jag trött som bara den! Jag blev så himla sugen på vattenmelon, värsta cravingen! Ni vet hur det är när man vill ha något dagen efter. Ibland är det någon kund som tappar en melon i golvet som går sönder och vi tvingas slänga så jag sa till min man att om det händer så kalla på mig! En stund senare kommer han "Johanna, kom!" Då har han hämtat en melon och skurit upp den. Härligt! Fantastiskt! Underbart! Himmelriket! Aaaah!


Det är sånt här vi odlar i Skåne! Mycket b...

20100717457 (MMS)

Det är sånt här vi odlar i Skåne! Mycket billigare och definitivt säkrare eftersom man slipper smuggla genom tullen! Jag tar inga beställningar!


Jag gick upp på rast och hittar en öl i mi...

20100806486 (MMS)

Jag gick upp på rast och hittar en öl i min väska haha!


Den här fågeln sitter på fil/mjölkpaket fr...

dsc00332 (MMS)

Den här fågeln sitter på fil/mjölkpaket från Arla. Jonas tycker att den påminner om mig. Haha jag vet inte om det är en komplimang eller inte men roligt är det! Han tycker att fågeln ser förvirrad ut som kommer inflaxad med sina små vingar till sin stora kropp. Jag vet inte var likheterna mellan fågeln och mig är. Tydligen tycker Jonas att jag är förvirrad med ett uns av klumpighet. High five för den!


Jag satte mig framför tvn för att äta m...

Jag satte mig framför tvn för att äta min frukost och såg att Canal+ visade Fjorton suger. Nu när man ser den så märker man hur dålig den egentligen är. Dialogerna, skådespelarinsatserna och jaaa det mesta är inte av någon vidare hög klass! Trots det så tittar jag men det är bara för att jag blir kär i Marcus i slutet av filmen!


Samtidigt som det ser skönt ut så ser det ...

20100803480 (MMS)

Samtidigt som det ser skönt ut så ser det jävligt knäppt ut!


Ooo ooo ooo! Anna fick ragg igår! Vi hitt...

Ooo ooo ooo! Anna fick ragg igår! Vi hittade 1 av hennes 3% (internt!). Det var födelsedagsbarnets lillebror som föll Anna på läppen! NEJ! Vi hittade 2 av hennes 3%, även en kompis kompis till mig men han var tydligen inte helt bright. Han avlossade någon korkad kommentar men still, Anna was on fiiire igår! Me gusta!


Fest igår! Tough Girls var på födelseda...

Fest igår! Tough Girls var på födelsedagsfest hos Shelle, en vän vi träffat på vårt andra hem - Cardinal. Efter det blev det lite festivalfirande på Helsing. Detaljerna är lite utsuddade, en sak som jag vet säkert är att jag började jobba 7 i morse och Anna klockan 12. Hon lovade igår på vägen hem att hon skulle gå med mig upp och hjälpa mig fronta. När jag cyklade låg hon kvar och snarkade, härligt. Roligaste saken hände när jag vaknade, jag såg Anna i min säng/soffa, rättare sagt såg jag typ en arm. Jag fick för mig att det var Jonas som låg där, sen märkte jag att jag inte hade några kläder på mig. Innan jag förstod att det var Anna så han jag tänka "jaha nu har jag gjort mig, jävla alkohol". Inte helt hundra efter drygt två timmars sömn. Kanske blev lite flummigt nu men tro mig det var kul!


RSS 2.0